Verdens Orienterings Dag (WOD) 2023

Postet av Nordre Follo Orientering den 16. Mai 2023

Vi oppfordrer alle klubbens medlemmer til å delta på arrangementet til Nordre Follo Orientering på Verdens O-dag onsdag 24.mai kl. 18 på Østre Greverud idrettsplass. Det er ikke noe annet treningsløp denne dagen.

Åpent lokalt arrangement

Verdens Orienterings Dag (WOD) arrangeres hvert år over hele verden. Formålet er å gi flest mulig barn og unge inspirerende orienteringsopplevelser og gjøre idretten kjent for flere. I 2022 var det nesten 10 000 deltakere i Norge. I år ønsker vi enda flere deltakere.

Nordre Follo Orientering skal ha åpent lokalt arrangement på Verdens Orienterings Dag (WOD) onsdag 24.mai ved Golfbanen på Greverud. Det vil være mulig for alle å delta i forskjellige aktiviteter innenfor orientering.

Her kan en få en smakebit på hva orientering er. Det blir morsomme og utfordrende aktiviteter for alle. Det blir tilbud om flere orienterings løyper med forskjellige vanskelighetsgrader og lengder, fra 1 kilometer til ca 4 kilometer.

Micro-orientering, som er en aktivitet som mange barn synes er spennende og morsom, vil også være på plass.

Arrangementet er fra Østre Greverud idrettsplassen klokken 18. -19. Vi håper mange møter opp for å bli kjent med aktivitetene til Nordre Follo Orientering. Mer informasjon kommer på Nordre Follo Orientering (nfollo.no). Enkel servering etter løpet.

Lurer du på hva Stolpejakt er, kan du også prøve dette. Vi gir informasjon og deler ut kartbrosjyrer for Stolpejakten i Nordre Follo. Det er flere stolper i nærområdet. Mer informasjon finnes på  Stolpejakten (nfollo.no).

For de som ønsker å prøve turorientering er det gratis ekstraturer i Skautraver’n fra 17. – 31.mai, på Bøleråsen (Bøleråsen skole) WOD ekstraposter Bøleråsen skole og Ingierodden (bunnen av Ingierkollen slalåmbakke) WOD ekstraposter Ingierkollen Slalombakke. Mer informasjon om Skautraver’n finnes på Skautraver'n (nfollo.no).

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.