O-Troll-leir 2023

Postet av Nordre Follo Orientering den 5. Jun 2023

I helgen 3.-4. juni ble årets O-Troll-leir avholdt, med fire av klubbens flotte jenterekrutter representert. I år var det Bækkelagets SK som var ansvarlige for arrangementet ved Breivoll gård. I fantastiske omgivelser og med tidenes vær, ble arrangementet en stor suksess. 30 barn fra fem ulike klubber deltok på leiren. 

 

Lørdagen startet med en orienteringsøkt der jentene løp sammen i par - veldig godt gjennomført. Etter lunsj ble det lek, kubb og bading. I andre økt var det lagt opp til en spennende og morsom lagkonkurranse inspirert av Råtassløp. Jentene løp da med jenter fra Oppsal og Lillomarka. Det var quizzer underveis, en hai i vannet med egen post på og bygging av tårn med skogens materialer. Innsatsen var upåklagelig. 
Etter all O-aktiviteten, var jentene klare for å bade igjen! 


Kveldens høydepunkt var middag i gapahuk ved vannet og premieutdeling. Aira og Ida vant førsteplass med laget sitt for mest kreative tårn, og Ylva og Fanny for beste lagnavn «Kompass ut av kurs». Det var stolte jenter på pallen. 

På søndagen var det lagt opp til øvelser basert på Mesternes Mester. Fanny var igjen som eneste jente fra klubben, men representerte klubben godt med seier i balanseøvelse sammen med lagvenninne fra Lillomarka og individuell 3. plass i reaksjon. Alle jentene var enige om at O-Troll-leir var kjempegøy og at det neste år blir overnatting for alle. 

Vi gleder oss allerede til O-Troll-leir 2024! Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.