To nesten fulle KSOL-lag i Tiomila

Postet av Nordre Follo Orientering den 13. Apr 2019

Pamela og Bengt organiserer i år to lag til Tiomila for KSOL. De par siste årene har Alva stilt på kombinasjonslag i Ungdomskavlen med Ås-NBMU supplert med Måren. Vi forsetter med samarbeidet mellom Follo-klubbene og reiser til Skåne med samme buss og har ordnet logi ved siden av hverandre.

I år greier vi nesten å stille med eget lag i Ungdomskavlen, med kun en gutt fra Ås som løper en av de fire etappene. Det er forskellig nivå og løypelengde. Tredje etappe er en ugaflet C-løype. Øvrige tre etapper er på B-nivå og ca. en km lengre. Foreløpig plan er at Hanna Rehn tar første etappen, at Nils Niklasson fortsetter på andre, Mikkel fra Ås på tredje og at vi setter opp Alva Niklasson med sine spurtegenskaper på siste.

I Damkavlen er det fem etapper. Dette er en konkurranse for eliten! Løypelengdene og -nivået er deretter. Foreløpig er fire av fem etapper fylt opp. Førsteårsjuniorene Celine Ytternes og Isabel Hanstanger stiller sammen med rutinerte Gunn-Torill Hokholt og Pamela Åsten. En plass er åpen for Linda Gammelsæter, hvis hun får mulighet til en pause fra eksamer. Ellers kan Alva eller Hanna ta en etappe, men må da løpe to løp på samme dag!

Det er TV-overføring fra alle stafettene her: https://webbtv.10mila.se/#

Ungdomskavlen starter 10:15, Damkavlen starter 13:15 og Tiomilakavlen starter 20:30. Den siste går igjennom hele natten, så det er mulig å se 24 timer med orienteringsspenning fra lørdag 27. april til 28. april.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.