Bli grasrotgiver

Har du Nordre Follo Orientering som grasrotmottaker hos Norsk Tipping?


Hva er en grasrotmottaker?

En grasrotmottaker er et lag eller forening som mottar direkte støtte fra grasrotandelen til Norsk Tipping. Grasrotandelen tas ikke av spillgevinsten, men er en andel av tippemidlene som går til å støtte idretten. Spiller du for 100 kroner, vil 7 kroner gå til Nordre Follo Orientering. Grasrotandelen omfatter alle spill hos Norsk Tipping, bortsett fra fysiske Flax-lodd og Belago.


Hvordan blir du grasrotgiver?

Dersom du er kunde hos Norsk Tipping, kan du knytte en grasrotmottaker til din kundeprofil. Dette kan du gjøre hos en av Norsk Tippings kommisjonærer, som innlogget på nettsiden til Norsk Tipping eller med en SMS. Med SMS sender du: Grasrotandelen 987983876 til nummer 60000. Du får umiddelbart en kvittering på SMS.


Hva betyr dette for Nordre Follo Orientering?

Nordre Follo Orientering har 123 kvadratkilometer med orienteringskart som revideres jevnlig. Bidrag fra tippemidlene og grasrotandelen betyr mye for å sikre at vi kan opprettholde god standard på kartene og få både barn og voksne ut i naturen for mosjon og konkurranse. 


Hvor mye får Nordre Follo av grasrotandelen?

Du kan se hva Nordre Follo Orientering har fått fra grasrotandelen og hvor mange grasrotgivere vi har her. På nettsiden du kommer til, kan du også direkte velge "tilknytt" og følge instruksjonene, og umiddelbart bli grasrotgiver.