TAKK FOR FLOTT INNSATS

Postet av Nordre Follo Orientering den 11. Sep 2023

Takk til både funksjonærer og løpere som deltok på Høstløpet i Follo med Trimtex-Cup på lørdag! Til tross for noen utfordringer med parkering, strøm og datanettverk på Vestenga, så landet vi igjen et vellykket kretsløp. Vi endte med 295 deltakere, som var litt mer enn fjorårets arrangement på Ekornrud. 

For ungdom fra 13 til 16 år inngikk løpet i Trimtex-Cup, og resultatene fra vårt løp dannet grunnlaget for jaktstart i Mårens løp på søndag. Med meget gode løyper både lørdag og søndag, ble det mange spennende spurtoppgjør på Myklerudbanen, og forhåpentligvis en minnerik helg for kretsens ungdom.

Spesielt morsomt for oss i Nordre Follo var innspurten søndag i D 13-14, der Helene Harstad sikret seg en delt tredjeplass i det som var dagens desidert mest spennene spurtoppgjør.

Vi sikter mot et nytt Follo 2-dagers arrangement den første helgen i september neste år, hvis Måren og kretsen er med oss på det. Har du ideer eller tanker rundt neste års arrangement, så er det bare å sende dem til tor@lahlum.no. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.