Sporten

I orientering skal du ved hjelp av kart og kompass finne raskeste vei gjennom en løype med poster. Det kan være enkle poster i nærmiljøet eller ekstreme ultraløp i urørt villmark.

Norge er blant de ledene landene i verden innen orienteringssport, og i Oslo/Viken-området er det mange løps- og treningstilbud.

Orientering er også utmerket som mosjonsaktivitet både for hode og kropp

Video om turorientering
Inspirasjonsvideo: "Running Wild"
Inspirasjonsvideo: Kasper Fosser

Klubben

I Nordre Follo bor 60 000 innbyggere nær flotte skogsområder som et godt egnet for orienteringsløp med gode orienteringskart. 

Nordre Follo Orientering ble stiftet 6. februar 1996 og har ca. 140 medlemmer i alle aldre. Vi tilbyr et bredt spekter av aktiviteter, både for klubbens medlemmer og befolkningen generelt. 

Medlemskap
Klubbdrakter
Facebook
Grasrotandelen
Trygg idrett

Styret

Nordre Follo Orientering ledes av et styre på 6 medlemmer: leder, nestleder, kasserer og tre styremedlemmer som er leder for hvert sitt utvalg.

Øverst venstre: Håvard Grønli
Øverst høyre: Marit Vågsnes
Nederst venstre: Trond Møretrø
Nederst høyre: Erlend Rehn
Lite bilde: Tor Lahlum
Fraværende: Bodil Klagegg.

Styrets ansvar og oppgaver
Komiteer og utvalg


Stolpediagrammet viser utviklingen i noen sentrale aktiviteter i Nordre Follo Orientering. Tallene for 2021 er per 25. april. Spennende å se oppslutningen om stolpejakt. Største endring fra 2020 til 2021 er at klubben har byttet app fra Stolpejakta til Stolpejakten.

Levert av IdrettenOnline