Trening #16 Hebekk

Postet av Håvard Agnalt Harstad den 4. Okt 2020

Pga koronasituasjonen lar vi postene fra den ordinære onsdagstreningen henge ute til søndag. Det er poster ute i terrenget, men ikke elektroniske stemplingsenheter. De som ønsker det kan derfor gjennomføre treningen når de selv måtte ønske fram til postene tas inn. I så fall må du skrive ut kartet selv ved å følge linken nedenfor.  

Vi fortsetter med trening etter høstferien. Fremover nå er det mørkt om kvelden og det er behov for hodelykt allerede på første trening. De første treningene vil bli en form for skumringsorientering, der det vil bli mørkere i løpet av økten. Etterhvert blir det skikkelig mørkt under hele treningen. Vi starter med trening i skogen, men vil bevege oss nærmere bebyggelsen etterhvert som det blir mørkere.

Dato: 07.10.2020
Start: 17:15-1830

Det kommer til å bli mørk i løpet av treningen, ta derfor med hodelykt. Løper du ut tidlig vil du få mulighet til å løpe første del i dagslys.

Sted: Myrveien, Hebekk
Kart: Nøstvedtmarka 

Lenke til kart for utskrift: https://www.nfollo.no/storage/files?uid=1100207756&pfi=51431
Lenke til livelox for å laste opp GPS-spor: https://www.livelox.com/Events/Show/54950/NFO-Trening-16

Løyper

NivåLengde
N2,0 km
C2,3 km
BC2,8 km
B3,5 km
AK3,2 km
AL4,6 km

Koronatiltak

Ved utøvelse av aktiviteten SKAL myndighetenes pålegg til smittevern overholdes. Utøverne skal ikke berøre postskjermene. Det gjennomføres derfor heller ingen felles oppvarming, ingen utveksling av veivalg og strekktider som medfører fysisk kontakt mellom mennesker. Reise til og fra trening må også utføres iht råd fra helsemyndighetene


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.