Trening #4 Siggerud (26.04-09.05)

Postet av Håvard Agnalt Harstad den 26. Apr 2020

Pga koronasituasjonen vil vi inntil videre hver uke tilby treningsløyper som kan brukes som egentrening. Det vil være poster i terrenget, men ikke elektroniske stemplingsenheter. Gjennomfør treningen når du måtte ønske mellom startdato og sluttdato. Skriv ut kartet selv ved å følge linken nedenfor.

Startdato: 26.04
Sluttdato: 09.05

Sted: Siggerud

Link til kart for utskrift: https://www.nfollo.no/storage/files?uid=1100207756&pfi=48160

Lenke til livelox for å laste opp GPS-spor: https://www.livelox.com/Events/Show/47460/NFO-Trening-4 


Løyper

NivåLengde
N11.3 km
N21.7 km
C1.7 km
B3.1 km
AK3.3 km
AL4.4 km

Beskrivelse 1.3 km N1, 1.7 km N2 og 1.7 km C

Tre ulike løyper å velge mellom for aller yngste. N1 er enklest og kortest, går stort sett langs tydelige ledelinjer. N2 er ørlite vanskeligere og litt lenger. C løypa er like lang som N2, men litt vanskeligere. I C-løypa må en beherske korte kompassstrekk og å bevege seg mellom ledelinjer. Velg den løypa som føles riktig. Husk at det er lov å utfordre seg selv!

Beskrivelse 3.1 km B, 3.3 km AK og 4.5 km AL

Tema for denne treningen er langstrekk. På forrige trening trente dere på å løpe på grov kompasskurs i en korridor. Dette er neste steg. På et langstrekk må en først finne ut hvilke veivalg en ønsker å ta. Begynn med å finne ut fra hvilken side det er enklest å ta posten, finn siste sikre (en detalj i nærheten av posten som er enklere å finne en posten). Finn deretter hvordan dere enkletst og tryggest skal komme dere fram til siste sikre. Tenk på løpbarheten (du taper tid dersom du må løpe gjennom tettskog, over et hogsfelt eller over en våt myr). Tenk på stigningen (du taper tid og krefter hvis du må løpe mye opp og ned). Når du har bestemt deg for et veivalg må veivalget gjennomføres. Underveis på strekket kommer du mest sannsynlig å få bruk for det du øvde på forrige uke, nemlig å løpe på grov kurs over en relativ lang strekning. 

Registrering av oppmøte på treningen

Vi ønsker å føre statistikk over oppmøte på treningen: Etter gjennomført trening, send en e-post til hh@systemsoft.no om hvilken trening du har gjennomført og hvilken løype du løp. Denne treningen teller med i rekruttkarusellen og ungdomskarusellen.

Koronatiltak

Ved utøvelse av aktiviteten SKAL myndighetenes pålegg til smittevern overholdes. Utøverne skal ikke berøre postskjermene. Det gjennomføres derfor heller ingen felles oppvarming, ingen utveksling av veivalg og strekktider som medfører fysisk kontakt mellom mennesker. Reise til og fra trening må også utføres iht råd fra helsemyndighetene.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.