Trening #1 Hebekk (13.04-26.04)

Postet av Håvard Agnalt Harstad den 13. Apr 2020

Pga koronasituasjonen vil vi inntil videre hver uke tilby treningsløyper som kan brukes som egentrening. Det vil være poster i terrenget, men ikke elektroniske stemplingsenheter. Gjennomfør treningen når du måtte ønske mellom startdato og sluttdato. Skriv ut kartet selv ved å følge linken nedenfor.

Startdato: 13.04
Sluttdato: 26.04

Sted: Myrveien, Hebekk
Kart: Nøstvedtmarka

Lenke til kart for utskrift: https://www.nfollo.no/storage/files?uid=1100207756&pfi=47865
Lenke til livelox for å laste opp GPS-spor: https://www.livelox.com/Events/Show/46728/NFO-Trening-1 

Løyper

Nivå
Lengde
N/C
2.3 km
B3.3 km
AK3.6 km
AL4.7 km

Beskrivelse 2.3 km N/C

Løypa er litt vanskeligere enn en N-nivå, men dersom dere løper sammen med foreldre klarer dere dette. Noen poster ligger litt vekk fra sti. På noen strekk er det veivalg. Forsøk å velge den veien som er gjør at posten blir enklest å finne. Når du starter på et strekk og står på posten, husk å orientere kartet (den posten du er på inn mot navlen, den posten du skal til rett ut fra kroppen, legg kompasset på kartet, snu kroppen slik at den røde delen av kompasspilen peker oppover på kartet, da skal kartet være orientert og du kan løpe rett forover).

Beskrivelse 3.3 km B, 3.6 km AK og 4.7 km AL

Alle løypene er enklest i starten og blir vanskeligere etterhvert. Det er for at dere skal få en god start på treningssessongen. Løp sakte nok til at du har full kontroll hele veien. Når du løper inn til en post skal du på forhånd ha tenkt ut hvilken retning du skal løpe ut av posten. Ingen grunn til å stoppe på posten.

Registrering av oppmøte på treningen

Vi ønsker å føre statistikk over oppmøte på treningen: Etter gjennomført trening, send en e-post til hh@systemsoft.no om hvilken trening du har gjennomført og hvilken løype du løp. Denne treningen teller med i rekruttkarusellen og ungdomskarusellen.

Koronatiltak

Ved utøvelse av aktiviteten SKAL myndighetenes pålegg til smittevern overholdes. Utøverne skal ikke berøre postskjermene. Det gjennomføres derfor heller ingen felles oppvarming, ingen utveksling av veivalg og strekktider som medfører fysisk kontakt mellom mennesker. Reise til og fra trening må også utføres iht råd fra helsemyndighetene.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.