Påskeutfordring

Postet av Håvard Agnalt Harstad den 9. Apr 2020

Vi har laget en liten Påskeutfordring til alle medlemmer. 

Påskeutfordring er en løype på 1.6 km med 10 poster som du skal gjennomføre på karthusk. På start får du oppgitt hvor første post er. Du må memorere kartet og ta deg til posten på karthusk. På hver post er det et kartoppslag som viser neste post. Løypa følger tydelige ledelinjer hele veien og dersom den hadde vært gjennomført som en vanlig løype med kart hadde vanskelighetsgrader vært N-nivå. Siden dette skal gjøres på karthusk øker vanskelighetsgraden en del, men med litt tålmodighet burde alle få dette til. Dersom en ikke ønsker å gå tilbake til forrige post hvis en mister kontroller går det an å ta bildet av kartoppslaget med mobilen som en ekstra sikkerhet. Men utfordringen er å forsøke å gjennomføre løypa ved å bruke karthusk.

Nord er oppover på kartoppslagene som vanlig. Det betyr at kartet ikke er orientert etter terrenget. Første del av løypa går nordover og da vil kartet automatisk være orientert. Når løypa snur sydover blir det mer utfordrende fordi du må snu kartet i hodet for at det skal bli orientert. Fin rasteplass litt over halveis i løypa.

Løypa er best egnet som familietur eller for revene (mindre enn 13 år) med følge av voksen. Men også eldre o-løpere er velkomne til å forsøke.

Parkering ved Slåbråtan barnehage: https://goo.gl/maps/B4WvBPxgJFnQ1wSi9.

Starten er på oppslagstavlen ved starten av lysløypa ved Slåbråtan barnehage. Der henger det et kartoppslag som viser første post.

Ved mål henger det en kode som dere må sende inn til hh@systemsoft.no for registrering av fullført trening. Denne Påskeutfordringen teller med i årets rekruttkarusell.

Opplegget er korona-tilpasset: Ved utøvelse av aktiviteten SKAL myndighetenes pålegg til smittevern overholdes. Kartoppslagene skal ikke berøres. Hold god avstand til andre du møter i skogen. Ikke gå i grupper på mer enn fem personer og hold avstand på minst to meter.

God tur og god Påske!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.