Klubbtur til pinseløpene på Hedemark 30.05-01.06

Postet av Håvard Agnalt Harstad den 26. Feb 2020

Vi gjentar fjorårets suksess med klubbtur til pinseløpene på Hedemark. I fjor dro vi til pinseløpene med elgene (13-18 år). I år håper vi å også få med noen rever (under 13 år), gjerne med familie. I tillegg håper vi at noen av de eldre også vil være med. Målet vårt er å få med flest mulig i alle aldre fra klubben.

Mer info om løpene vil komme i eventor: 

  • https://eventor.orientering.no/Events/Show/10816
  • https://eventor.orientering.no/Events/Show/10814
  • https://eventor.orientering.no/Events/Show/10815. 

Påmeldingen har ikke åpnet enda. 

Pinseløpene har også en egen nettside: http://www.pinselopene.no/.

Vi tilbyr to ulike typer overnatting:

  • Tangen skytterhus. Dette stedet overnattet vi på i fjor. Overnatting på hardt underlag. Felles matlaging og bespisning. Klubben dekker alle utgifter i forbindelse med overnattingen.
  • Tangenodden camping. https://www.tangenodden.no/#/hytter. Leie av campinghytte må dere dekke selv, i henhold til prisliste på hjemmesiden til campingplassen. Vi har reservert noen 4 stjernes hytter, men kun ut uka. Hvis noen ønsker å leie en av disse hytten må vi ha tilbakemelding om dette før 01.03.2020 på e-post til John.Ytternes@servi.no, helst allerede på fredag denne uken.

På ettermiddagen/kvelden er det sosialt opplegg på skytterhuset (evt. Tangenodden camping hvis det er bra vær), felles middag og orienteringsteori/diskusjon. 

Hvis det er noen spørsmål, ta kontakt med John Ytternes (John.Ytternes@servi.no) eller Håvard Harstad (hh@systemsoft.no).

Husk å melde fra så snart som mulig i løpet av denne uka hvis dere ønsker å leie en av de hyttene vi har reservert på Tangenodden camping. Gi gjerne også beskjed allerede nå hvis du/dere ønsker å være med, men overnatte på Tangen skytterhus, slik at vi får en oversikt over interessen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.