Reisebrev fra VM for døve

Postet av Nordre Follo Orientering den 4. Sep 2023

Reisebrev fra Leif Foss:

Nok et mesterskap er over, det endte med 13., 16., og 16. plass på sprint, lang og mellom. Noe som tilsier en plass midt på treet.

Helt greit mesterskap for min del, noen rare veivalg og surring innimellom, men det har vært typisk meg i hele år. Kronisk sykdom har ødelagt mye i forhold til trening i år. Mye å hente på teknisk og kondisjonsmessig, blir veldig usikker på meg selv når man begynner å bli sliten. Relativt kort vei opp til en plass blant de 10, men noe særlig høyere enn det er det vanskelig å komme. Vi som er hobbyløpere har ikke sjanse mot f.eks Ukraina, som har utøvere som lønnet. Med andre ord, vi består av hobbyløpere, proffer og noen som er relativt ferske. Akkurat som orientering skal være.

Lang og mellom ble arrangert sammen med KM for Stockholm krets (750 løpere +). Teknisk fine løyper i fint teknisk terreng bestående av relativ små koller og mye tett skog som ikke fremkommer på kartet.

Avslutter med 3.etp på stafetten, og holder 8. plassen. Vi hadde vel litt forhåpninger om noe bedre, men det positive er at vi har et stafettlag. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.