O-weekend i Våler med World Cup og publikumsløp

Postet av Nordre Follo Orientering den 30. Apr 2023

I denne helgen har mange medlemmer i Nordre Follo Orientering benyttet sjansen til å få med seg et storslagent stevne med spennende verdenscupløp og publikumsløp. Lørdagen var det sterke vindkast og relativt surt, men telt, god stemning og flotte muligheter på arenaen hjalp på dette. Både nye og gamle medlemmer stilte til start, unge og eldre, til sammen 22 startende. Løypene utfordret flere av oss, med hogstfelt, leire, kratt/lyng og tette poster. 

Fem barn og ungdom deltok med strålende innsats og fikk også litt ekstra godteri fra klubben i tillegg til premie. Særlig gøy var det å se verdenseliten i action og hele Norges Kasper Fosser vinne verdenscupløp. Blod, svette, tårer og besøk i teltet til Røde Kors ble raskt glemt når de norske flaggene kunne vaies i vinden. 

Arena med storskjerm

 

Heia Norge! 

 

Sprek heiagjeng

 

 

Ivrige NFO-ere  

 

Også i søndagens publikumsløp var klubben godt representert, og hele 23 løpere stilte til start. Sola varmet godt og alle koste seg med løp og sosialt samhold. Vi heiet fram de norske stafettlagene og fikk oppleve spenningen ved å bevitne verdenscupløp direkte.


                                                Startfelt - stafett herrer

Blide og fremadstormende jenter

Snart er det nytt stevne og muligheter for nye utfordringer - vi håper DU vil bli med da!

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.