Løp O-løp gratis og hjelp klubben til 1000 starter i 2023

Postet av Nordre Follo Orientering den 3. Apr 2023

Barn og ungdom i klubben har alltid løpt O-løp gratis, men nytt av året er at klubben også dekker startkontingenter (opp til maks. 2500 kr per medlem pr år) for voksne medlemmer. Klubben går godt økonomisk og vi ønsker å bruke denne anledningen til å stimulere klubbens medlemmer til økt deltagelse på O-løp.

Målet for 2023 er 1000 starter i O-løp. Vi skal i hvert fall nå en klar oppgang fra 2022, der deltagelsen var totalt 762 starter. Man kan følge med på hjemmesiden for å se oppdatert oversikt over hvor mange starter klubben har hatt i O-løp

Ordningen med dekket startkontingent gjelder ordinære startkontingenter, så meld deg på innen frist for å unngå gebyr for etteranmelding. Man må også stille til start for å få kontingent dekket, med unntak om man blir syk. Det er et godt alternativ om du ikke rekker påmeldingsfrist, er usikker, eller bestemmer deg sent, å løpe i åpne direkte klasser der man melder seg på på selve løpet.

Vi oppfordrer nye medlemmer til å delta i O-løp. Om du følger egne barn på løp så kan du selv stille opp i en åpen klasse på nivået du ønsker. Om du ikke selv er medlem så koster det bare 100 kr å bli medlem når andre i familien allerede er medlem.

Sesongen står for døren der de første større løpene er Oslo City Cup sprintløp 11 april (Eventor - Event information: Oslo City Cup nr. 1 - 2023 (orientering.no)) og Solrenningen i Sarpsborg helgen etter påske 15-16 april (Eventor - Event information: Solrenningen Mellomdistanse (orientering.no)). Vi har også vår lokale Morgenfrisk karusell som du kan løpe når du vil der du registrerer løpet ditt med gps klokke. Løp nr 3 kan løpes tom 17 april på Svartskogkartet: Eventor - Event information: Morgenfrisk i Follo 2023 #3 (orientering.no)

For oversikt over O-løp så se Årshjul (forsiden på hjemmesiden) og Eventor - Event calendar (orientering.no). Ta kontakt med Trond (trond.moretro@nofima.no) eller andre i klubben om du lurer på noe eller trenger hjelp med påmelding.

Vi ønsker alle lykke til på O-løp i den kommende sesongen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.