COMEBACK MED UKAS LØYPE

Postet av Tor Lahlum den 9. Okt 2021

Mari Bergkastet Jonassen løp aktivt for Kolbotn & Skimt fra hun var 13 til hun var 18 år og deretter noen år for NTNUI. Men for 15 år siden ble det slutt på orientering og det det ble mest løping uten kart og kompass. Det siste året har hun imidlertid funnet frem orienteringsskoene igjen. Vi har spurt henne hvordan det skjedde: 

«Jeg synes det har vært utrolig gøy nå som løypene henger ute i en lengre tidsperiode. Det gjør at det er mulig å løpe ut en rask tur når det åpner seg en liten «luke» i familielogistikken. Jeg har tre små barn på 3, 7 og 9 år, og det går i svømming, fotball, håndball og volleyball, så ettermiddagene og helgene går med til kjøring til og fra treninger og turneringer. For min del er det derfor sjeldent rom for å få løpt orientering til et fast tidspunkt hver uke. Det er klart man mister noe av det sosiale når man ikke har et felles tidspunkt for løpet, men jeg synes likevel det er veldig gøy at det er mulig å sammenligne veivalg på Livelox i etterkant. Jeg håper veldig at klubben kan fortsette å ha treningsløypene/løp hengende ute hele uka videre fremover også. Det gir muligheter for at orienteringsskoene kan tas i bruk også neste sesong, og kanskje det er mulig å få rekruttert inn noen flere fra familien etter hvert også :-)»

Vi kan jo legge til at Mari ble beste kvinne i årets Morgenfrisk-serie med en 13. plass i totalrankingen. Hun deltok i 7 av 9 løp! Totalrankingen for 2021 finner du her: Eventor - Serier - Morgenfrisk i Follo 2021 (orientering.no). Det er for øvrig stor sannsynlighet for at Morgenfrisk vil tilbys som ukas løype også i 2022, så de som har er i samme situasjon som Mari: Sjekke nå om kompass og sko trenger en oppgradering! 

Bilde: Mari og sønnen Nicolai fra hinderløpkonkurranse for to uker siden. Nicolai har også fått prøve orientering.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.