Verdens orienteringsdag 13.05.2020 (lukket lokalt arrangement for klubbens medlemmer)

Postet av Nordre Follo Orientering den 10. Mai 2020

Globalt er verdens orienteringsdag 2020 avlyst pga Korona-viruset. Men siden det i Norge nå er åpnet opp for arrangementer opp til 50 personer velger vi å ha et lukket lokalt arrangement for klubbens medlemmer onsdag 13.05.2020 fra Østre Greverud gård.

For å ikke ha for mange på samlingsplass samtidig så anmoder vi rever og de som følger dem til å komme kl 18.00 og resten kl 18.30. De som har familiemedlemmer i begge gruppene kan komme kl 1800. Ingen forhåndspåmelding. 

Følgende løyper er tilgjengelig:

NivåLengde
N/C1.7 km
B2.9 km
AK3.2 km
AL4.7 km

Vi har lagt ut alle løypene her: https://www.nfollo.no/storage/files?uid=1100207756&pfi=48518 i tilfellet noen ønsker å skrive ut løypene på egenhånd for å redusere smitterisiko. Klubben stiller med ferdig utskrevne kart for de som ønsker der. Ta med plastmappe hvis du har. 

N/C-løype er en temaløype, med både korridororientering og linjeorientering underveis. De andre løypene er vanlig konkurranseløyper. Dersom du ønsker å trene på å få kartet i startøyeblikket kan du få det. Løp den løypa du selv ønsker, ingen klasseinndelinger.

I skogen er det kun postflagg, ingen stemplingsenheter. Hold minimum 1 meter avstand til personer du ikke bor sammen med, også i skogen. Ikke stopp opp ved postene. Dersom du må tenke deg litt om, gå et par meter vekk fra posten først. 

Vi kommer til å sørge for at det til enhver tid er færre enn 50 personer på samlingsplass. Hvis vi blir flere må de som har kommet i mål reise hjem og de som ikke har startet enda løpe ut i skogen. Det er viktig at vi overholder de regler som gjelder. Trond Møretrø er formelt ansvarlig for arrangementet og registrere hvem som er til stede. 

Ellers fra O-forbundet: Personer som har symptomer på luftveisinfeksjon skal ikke delta (heller ikke ved milde symptomer). Dette gjelder også personer som er i karantene eller isolasjon. Personer i risikogruppe anbefales på generelt grunnlag å ikke delta i arrangementer.

Med utgangspunkt i dette så vil poster i B og A løyper stå ute onsdag til søndag, så de også kan løpes av dem som ikke kan/vil komme onsdag.

Dette er et lukket lokalt arrangement for alle klubbens medlemmer.

Vi gleder oss til å se dere igjen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.