UP FOR GRABS

Postet av Nordre Follo Orientering den 6. Apr 2020

Usynlige Foll-O er nå lagt opp som en løpsserie der hele 19 løyper inngår i serien. Resultatene per 4. april ligger ute på Eventor med strekktider og det hele. Sammenlagt per 4. april ser det slik ut: https://eventor.orientering.no/Standings/View/Series/621

Det er imidlertid gode muligheter for å avansere! Endelige resultater vil først bli tatt ut etter 1. mai kl. 20:00. Per nå er løypeleggerne som har vært ivrigst og topper lista med 1. plass til Tor og 3. plass til Håvard. Celine ligger på en flott 7. plass men kan ved å løpe en løype til sannsynligvis passere Håvard.

Hele 96 løpere har deltatt med tidtaking så langt, men en del har nok opplevd tekniske problemer. UsynligO-appen er imidlertid under stadig utvikling, men det aller viktigste er å huske å gå til innstillinger og sette stedstjenester til alltid på for UsynligO under personverninnstillinger! Du finner også noen tekniske tips her: https://usynligo.no/help

For å se løyperesultater per 4. april, kan du gå til Eventor og velge kategori «Alle løp (inkludert nær- och klubbløp)». Da finner du alle løypene på dato 4. april. Som du vil se, så er det mange løyper det er relativt lett å kapre poeng i. Poenggivning er som følger: vinner poeng øker med løypelengde fra 1000 på de korteste til 1400 på ultradistanse. Det trekkes 5 poeng per prosentpoeng du er bak vinner. Hvis du har brukt mer enn dobbelt så lang tid som vinner, får du 500 poeng mindre enn vinner. Hvis du ikke fullfører, får du trukket 100 poeng i tillegg.

Her finner du alle løyper og gps-spor fra tidligere løpere.

https://www.nfollo.no/p/21768/usynlige-foll-o

Morgenfrisk i Follo vil så lenge det er restriksjoner på arrangementer, bli arrangert som UsynligO. Det er derfor lurt å trene litt nå i påsken. Morgenfrisk i Follo #1 og #2 åpner lørdag 25. april kl. 08:00. 

Lykke til, og god tur!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.