Juleløyper

Postet av Nordre Follo Orientering den 15. Des 2019

Det ser dårlig ut for hvit Jul i Follo i år, men i skogen er det fint for oss orienteringsløpere. 

Årets julegave fra Nordre Follo Orientering til dere er tre løyper dere kan løpe nå i siste halvdel av desember. Løypene har start på Stallerudhytta og går på den flotte Bukkestikartet. Det er ikke satt ut noen poster i skogen, men det er god trening å finne postdetaljene uten at det er noen postskjerm der. Forholdene i skogen per 15.12 er nydelig. Stort sett er det helt bart, bare enkelte få steder med opp til 5 cm snø. Ikke noe frost og ingen glatte partier (bortsett fra på parkeringen). Det gikk helt fint å løpe AL-løypen i terrengsko uten pigger 15.12. Tre løyper tilbys: 2,4 km C, 3.3 km AK og 5.3 km AL. Den korteste løypen er fin for de yngste, ta med mamma og pappa ut på tur i romjula.

Kartene er lagt ut her: http://www.nfollo.no/storage/files?uid=1100207756&pfi=45153

Det er også mulig å løpe løypen ved hjelp av appen usynlig-o (https://usynligo.no/). Da løper du med telefonen i lommen og telefonen vil vibrere når du er på riktig posisjon i forhold til posten. Dessverre fungerte ikke denne app'en på en Samsung Galaxy S8+ telefon (den kræsjet med en gang jeg startet), men jeg vet at andre o-løpere med andre telefoner har fått dette til å fungere. Legg gjerne inn en kommentar på Facebook-siden hvis du har forsøkt å bruke denne appen.

Løypene ligger også ute på livelox: https://www.livelox.com/Events/Show/43989/Juleloyper. Kanskje du kan løpe med GPS og sjekke etterpå om du har vært på riktig sted?

Uansett. God tur ut i skogen!

God Jul!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.