VÅREN KOMMER, MEN VINTERSTOLPENE STÅR

Postet av Nordre Follo Orientering den 22. Mar 2020

Vinterstolpene skulle egentlig bare stått ute til 20. mars, men som bidrag til helse og trivsel i Nordre Follo, blir de nå stående ute til 20. april.

Last ned appen Stolpejakta og velg Sykling i Follo.

Last så ned kartet og du ser hvor stolpene står. Zoom inn og du er i gang! Alt er gratis.


0 Kommentar

Aktiviteter som opprettholdes innenfor rammene for smittevern

Postet av Nordre Follo Orientering den 16. Mar 2020Folkehelseinstituttet (FHI) understreker at også i disse korona-tider er fysisk aktivitet bra for helsa, og anbefaler alle å være i aktivitet innenfor de rammer som er satt av smittevernhensyn.

«Barn og unge anbefales å være moderat til hardt fysisk aktive i minst 60 minutter om dagen.»

«Fysisk aktivitet og sunt kosthold påvirker både psykisk og fysisk helse.»

«Ved å øke nivået av fysisk aktivitet i befolkningen kan det være mulig å forbedre helse.»

I lys av dette anbefaler Norges Orienteringsforbund (NOF) at klubbene iverksetter og opprettholder sine tilbud knyttet til egenorganisert aktivitet, men med tilpasninger for å hindre spredning av smitte.

Nedenfor nevnte aktiviteter i regi av Nordre Follo Orientering vil også redusere belastningen på turstier og utfartssteder. Ved å opprettholde ovennevnte aktiviteter innen de gitte begrensninger, gir o-idretten sitt bidrag til økt aktivitet, bedre folkehelse og redusert smittespredning.

Tur-orientering - lenke

Tur-orientering kan utøves alene eller som familieaktivitet. 

Nordre Follo Orientering fjerner nå stifteklemmer fra postene av smittevernhensyn, men postene kan i stedet registres med postkode på klippekortet. Det er likevel viktig at alle overholder myndighetenes pålegg om smittevern. Det er den enkeltes plikt å unngå smittespredning! 

Stolpejakt - lenke

Stolpejakt kan utøves alene eller som familieaktivitet. Stolper registreres med kode på stolpene uten noen berøring. Det er likevel viktig at alle overholder myndighetenes pålegg om smittevern. Det er den enkeltes plikt å unngå smittespredning!  

Egenorganisert trening - lenke

Alle fellestreninger er avlyst inntil ny beskjed gis fra NOF sentralt. Nordre Follo Orientering har lagt ut treningsløyper under navnet Usynlige Foll-O. Her er det gps-basert stempling uten noen fysisk installasjon eller berøring. Det er likevel viktig at alle overholder myndighetenes pålegg om smittevern. Det er den enkeltes plikt å unngå smittespredning!

Konkurranser

Alle tradisjonelle konkurranser er avlyst inntil ny beskjed gis fra NOF sentralt.


NB! Reise til og fra aktivitetene må utføres iht. råd fra helsemyndighetene!
0 Kommentar

All idrettsaktivitet for Nordre Follo Orientering avlyses med umiddelbar virkning

Postet av Nordre Follo Orientering den 12. Mar 2020

På bakgrunn av helsemyndighetenes føringer i den vanskelige koronasituasjonen ber Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité om at all idrett, treninger og konkurranser opphører med umiddelbar virkning.


Nordre Follo Orientering avlyser all organisert trening gjennom klubben fram til påske.

Det vil si at det ikke blir trening inne på onsdager i aulaen på Ski skole for rever og ikke trening ute fra Hebekk skole for elgene. 

Det kommer nærmere informasjon om når treningen starter opp igjen.


Skautravern og UsynligO er gode alternativer for trening.

 

Klubben utsetter også oppfølgingsmøtet i Klubbutvikling 1.april på ubestemt tid.


0 Kommentar

NORDJYSK TAR FORHOLDSREGLER

Postet av Nordre Follo Orientering den 8. Mar 2020

På grunn av koronaviruset er det mange arrangementer som nå avlyses, men som det står i informasjonen fra Nordjysk 2-dager, så er ikke smittefaren stor så lenge deltakerne befinner seg i god avstand fra hverandre i skogen. Forhåndsreglene de ellers tar gjør at arrangementet kommer til å ha svært mange likhetstrekk med vårt mosjonstilbud Morgenfrisk i Follo.

Foreløpig ser jeg ingen påmeldte fra NFO på listene. Kanskje våre medlemmer heller satser på De to siste løpene i Night & Fog 17. og 31. mars, samt Nattsvermeren og Blåveissprinten i Fredrikstad 27. og 28. mars på Blodslit-kartet fra i fjor. 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline