World Orienteering Week (WOW) 2025

Postet av Håvard Agnalt Harstad den 16. Mai 2024

-
timer
-
minutter
-
sekunder

Oppfordrer alle klubbens medlemmer til å delta på vårt arrangement onsdag onsdag 22.mai kl 18:00 på Østre Greverud idrettsplass. Det er ikke noe annet treningsløp denne dagen.

Åpent lokalt arrangement

World Orienteering Week (WOW) arrangeres hvert år over hele verden.  Formålet er å gi flest mulig barn og unge inspirerende orienteringsopplevelser og gjøre idretten kjent for flere. I 2023 var det totalt 100 952 deltagere i hele verden. 780 arrangementer ble gjennført i 63 land. Vårt arrangement var et av disse.

I 2024 skal Nordre Follo Orientering ha et åpent lokalt arrangement onsdag 22. mai ved Østre Greverud Idrettsplass (ved Golfbanen) kl. 18:00. Håper flest mulig av klubbens medlemmer stiller opp på dette. Kjenner du noen som er nysgjerrige på orientering eller som du tenker burde forsøke orientering, ta de gjerne med. Jo flere vi får med denne dagen, jo bedre er det.

Som oppvarming starter vi med en felles lagkonkurranse med aktiviteter på gressplenen ved nord for grusplassen ved Østre Greverud Idrettsplass. Revene kjenner disse øvelsene godt, men håper også de eldre slenger seg med denne gangen.

Resultatene fra lagkonkurransen danner grunnlag for en jaktstart i en poengløype. Lagene starter sammtidig, men trenger ikke løpe sammen. Alle starer i løpet av 5 minutter etter det første laget. De som ikke er med på den innledende lagkonkurransen starter 5 minutter etter det første laget. I en poengløype gjelder det å finne så mange poster som mulig i løpet av 45 minutter. Hver post gir fra 1-3 poeng, avhengig av hvor langt unna samlingsplass posten er og hvor vanskelig den er. Her finnes det enkle poster nær samlingsplass som passer godt for de ferskeste nybegynnere og vanskeligere poster lenger inn i skogen som egner seg for erfarne løpere. De som er under 16 år får kartet på forhånd, de som er over 16 år får kartet i startøyeblikket.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.