Trening 17.04.2024 - Team Orienteering Challenge

Postet av Håvard Agnalt Harstad den 14. Apr 2024

-
timer
-
minutter
-
sekunder

Sted: Slåbråtan barnehage

Start: 18:00. Alle må være i mål før 19:30. 

Hvis mulig er det fint om du melder deg på i Spond (dersom du har Spond).

På denne treningen skal vi prøve noe helt nytt, så dette bør du ikke gå glipp av. Ta gjerne med en venn som du ønsker å vise fram orientering til. Norges orienteringsforbund kommer å filmer treningen, så fint om flest mulig møter opp og tar på seg det klubbtøyet de har. (Hvis noen ikke ønsker å bli filmet, gi beskjed til en av trenerene).

Det blir servert o-muffins til alle etter målgang.

Team Orienteering Challenge

På denne treningen får alle som er under 16 år forsøke seg på et nytt treningsopplegg utarbeidet av Norges orienteringsforbund: Team Orienteering Challenge.

Team Orientering Challenge er en lekbasert sosial aktivitet, med fokus på at alle blir inkludert, får utfordringer på riktig o-teknisk nivå og dermed opplever mestringsfølelse og glede.

Treningen starter med oppvarming med en karttegnstafett. 

Deretter deler vi inn i lag på 3-4 deltagere per lag. Lagene skal sammen samle poeng ved å finne poster som er plassert ut i kort avstand fra arena. Når lagets totale poengsum passerer 5, 10, 15 og 20 poeng får laget mulighet til sammen å løse en selvvalgt aktivitetspost på arena. Lagene skal sammen samle så mange poeng som mulig i løpet av 45 minutter.

Til inspirasjon, her er en video fra når OK Moss forsøkte det samme opplegget: https://www.instagram.com/reel/CwQsUhAsqmb/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Vanlige treningsløyper

For de som ikke ønsker eller er for gamle til å være med på Team Orienteering Challenge har vi tre vanlige løyper som det er mulig å løpe:

NivåLengde
N/C1,5 km
AK3,0 km
AL4,2 km

Kart for treningsløypene: https://www.nfollo.no/storage/files?uid=1100207756&pfi=86862


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.