Camp Stokke

Postet av Håvard Agnalt Harstad den 21. Jun 2023

Helgen 16-18 juni arrangerte kretsen "Camp Stokke" for alle mellom 13 og 16 år i kretsen. 126 ungdommer og leder deltok. Av disse var seks fra Nordre Follo Orientering: Martin Rommetveit Assev, Helene Harstad, Henrik Harstad, Jonas Taranson Larsen, Kaspian Ohn og Julian Sæther. I tillegg var Håvard Harstad med som leder.

På vei ned fredag stoppet vi på "Oslofjorden Convention Center" for trening på knockout-sprint. Med nesten 200 deltagere som sto klare til å starte samtidig hadde arrangøren store problemer med å få organisert dette på en god måte. Men alle fikk en smakebit på hva knockout-orientering er.Etter første økt var det tid til litt bading før vi kjørte til Melsom skole for innkvartering.


En travel lørdag startet først med en treningsøkt i skogen, for mange et første møte med Vestfold-terreng.


Rett etterpå bar det videre til Midtsommersprinten, et sprintløp i bøkeskogen og i bebyggelsen ved Stokke.

 


Til middag var det Taco i skolegården, noe som smakte godt etter en travel dag. Men dagen var ikke over. Vi fortsatte med en økt innendørsorientering (overraskende utfordrende med enveiskjørte korridorer, mange sperringer og orientering i flere etasjer), litt quiz og Jukola på storskjem, før alle stupte trøtte i seng.
Søndagen dro vi rett på Midtsommerløpet. Arrangørene kunne by på et flatt myrområdet med mellomdistanseorientering før bussen kjørte oss hjem til Oslo. 

Alle var enige om at det hadde vært en morsom helg, med mange nye venner, men at det hadde vært slitsom. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.