TAKK FOR INNSATSEN!

Postet av Nordre Follo Orientering den 14. Sep 2020

Søndag arrangerte vi vårt første kretsløp som Nordre Follo Orientering. I år fikk vi æren av å arrangere Trimtex-cup-finalen som jaktstart basert på Mårens løp dagen før. Trimtex-cup er en løpsserie med 10 løp for ungdom mellom 13 og 16, og finalen ble et spennede oppgjør i flott Follo-terreng, - prikkfritt arrangert!

Spesielt i år var begrensningen på 200 deltakere, som gjorde at vi faktisk måtte arrangere to løp på samme dag! Det betydde en lang dag for funksjonærene og en del uvante problemstillinger, men med felles innsats gikk det likevel bra. Takk til alle som bidro!

Neste år har vi også søkt om å få arrangere et 2-dagers med Måren i september med jaktstart på søndag. Sannsynligvis vil vi da bytte dager, slik at vi arrangerer på lørdag og Måren på søndag. I utgangspunktet tenker vi at vårt løp kan gå fra Granerud skytebane, der vi snart har et helt oppdatert kart ferdig. Det er selvfølgelig å håpe at Korona-situasjonen da er en annen, og at vi kan arrangere på normal måte. Dersom du har lyst til å bidra på det arrangementet, så er det bare å ta kontakt med klubbens arrangementsansvarlige, Tor Lahlum.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.