SINNSYK FINALE I MORGENFRISK

Postet av Nordre Follo Orientering den 22. Sep 2021

Omvendt jaktstart med fritt løypevalg er det vel knapt noen som har opplevd før, men nå får du sjansen! Med hjelp fra driftige Ås IL arrangeres finalen i Morgenfrisk-serien søndag 3. oktober ved den nye Veterinærhøyskolen som er samlokalisert med NMBU, med start fra ca. 11:45 og forventet målgang fra ca. 13:10. Du kan allerede nå sjekke din foreløpige starttid her: Starttider MFF-finale (nfollo.no). Løypene vil være en kombinasjon av skogs- og parkorientering. Mer informasjon kommer etterhvert! 


0 Kommentar

INDREFILETEN AV BUKKESTI

Postet av Nordre Follo Orientering den 16. Sep 2021

Terrenget på Morgenfrisk i Follo #5 er svært lettløpt og har åpen og oversiktlig skog. Det er mange veivalgsmuligheter og postene henger godt synlig. Alt er altså tilrettelagt for høy fart og fin løpstrening.

Postene er markert med postskjermer og tidtaking gjøres ved at de som vil ha tellende resultat i løpsserien Morgenfrisk, legger ut gps-spor i Livelox.

Du finner kart og mer informasjon på Eventor her: Eventor - Arrangementsinformasjon: Morgenfrisk i Follo #5 2021 (orientering.no) 


0 Kommentar

Meld deg på Follo 2-dagers!

Postet av Nordre Follo Orientering den 4. Sep 2021

Neste helg arrangerer vi Follo 2-dagers sammen med Måren. Løpet vårt på lørdag går på Granerudkartet sørøst for Ski. Søndag er det løp på Nesodden. For de som er mellom 13 og 16 blir det jaktstart på søndag basert på resultatene på lørdag. For øvrige klasser er dette to uavhengige løp.

Vi oppfordrer særlig alle nybegynnere, barn og ungdom til å delta, men alle som ikke har funksjonær-oppgaver bør også melde seg på. Ordinær påmelding er tirsdag 7. september ved midnatt, men meld deg gjerne på umiddelbart :-)

Du finner lørdagens løp i Eventor her: Lenke

Og søndagens løp her: Lenke0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline