Trening

Vi arrangerer trening på onsdager. Opplegg, tid og sted vil variere med tema, føre og lysforhold. Treningen foregår i aldersdelte grupper: 

Revene (8-12 år) med Håvard Harstad som hovedtrener

Elgene (13-16 år) med John Ytternes som hovedtrener

Juniorer (17-20 år) med John Ytternes som hovedtrener

Ulvene (21-49 år) og Dinosaurene (50-) har selvstendig trening.

Opplæringstilbud

Koronatilpasset trening

Så langt det lar seg gjøre vil vi la postene henge ute til førstkommende søndag etter treningen, for de som ikke har mulighet eller ikke ønsker å delta på fellestreningen. Info om dette vil finnes i beskrivelsen av hver trening som blir publisert rett før treningen starter. Hvis du gjennomfører treningen på egenhånd er det fint om du sender en e-post til hh@systemsoft.no med info om hvilken treningsløp du har løpt og hvilken løype du har løpt. Vi ønsker å føre statistikk over oppmøte på treningen.

Ved utøvelse av aktiviteten SKAL myndighetenes pålegg til smittevern overholdes. For tiden betyr det at treningen kun er åpen for utøvere under 20 år. De som trenger følge i skogen kan ha med seg en voksen som fungerer som trener (for eget barn). Utøverne skal ikke berøre postskjermene. Det gjennomføres derfor heller ingen felles oppvarming, ingen utveksling av veivalg og strekktider som medfører fysisk kontakt mellom mennesker. Reise til og fra trening må også utføres iht råd fra helsemyndighetene. Henstiller om å komme, trene og reise rett hjem igjen slik at det ikke blir noen oppsamling av folk i målområdet før eller etter trening.

Se nærmere informasjon om trening i listen nedenfor.

Når Navn
27 okt
Treningsløp Drømtorp
Nordre Follo Orientering
  Les mer  
03 nov
Treningsløp Ødegården
Nordre Follo Orientering
  Les mer  

Kalender

Se nærmere informasjon om trening og lokale løpstilbud i kalenderen under.

Levert av IdrettenOnline