Åpen trening onsdag 21.09 og 28.09

Postet av Håvard Agnalt Harstad den 18. Sep 2022

Onsdag 21.09 og 28.09 blir det utvidet treningsløp. Det vil si at for de som allerede er medlem blir det vanlig trening slik dere er vant til. I tillegg oppfordrer vi alle andre som ønsker å prøve orientering til å stille opp. Spre gjerne denne informasjonen til andre dere kunne tenkte at har lyst til å prøve orientering. Oppfordrer dere til å utfordre en eller flere venner til å prøve orientering. Ta de med på en eller begge treningene de to neste onsdagene.


Nordre Follo Orientering inviterer til åpen trening onsdag 21. september og onsdag 28 september: 

  • Onsdag 21.09 fra Østre Greverud idrettshall. Start: 18:00
  • Onsdag 28.09 fra grusplassen innerst på Bøleråsen. Start: 17:30

Tilbud om felles oppvarmingslek for de yngste. 


Kart for å finne fram til trening 28.09: https://kart.finn.no/?lng=10.86618&lat=59.76728&zoom=18&mapType=normap&markers=10.86608,59.76736,r,Brukerdefinert

For de som ønsker å se på kartet på forhånd ligger løypene til trening 28.09 her: https://www.nfollo.no/storage/files?uid=1100207756&pfi=69838


Det var bra oppmøte 21.09 med både medlemmer og nye som hadde lyst til å prøve orientering:

Håper på like bra oppmøte onsdag 28.09, både fra de som var der forrige onsdag og enda flere nye barn og voksne.Ønsker du å prøve orientering? Kom og prøv orientering de to neste onsdagene, helt uforpliktende og gratis. Ta med familien og ta en felles tur i skogen, på jakt etter poster. 


Driver du med turorientering? Er du en skautraver? Har du allerede funnet alle postene denne sesongen? Eller synes du noen av turorienteringspostene blir for vanskelig. Møt opp, få veiledning og prøv deg på en av våre treningsløyper.

Vi gir en kort veiledning for de som ønsker det. Deretter er det mulig å forsøke seg på løyper med ulik vanskelighetsgrad og lengder. Den korteste løypen er ca 1,0 km med stor sett stiløping. Den lengste løypa er ca 5,0 km med krevende poster som krever at en kan orientere utenfor sti.


For å ha en oversikt over hvor mange kart vi må skrive ut, så er det ønskelig (men ikke påkrevd) at dere melder dere på via vår Facebook event (søk opp Nordre Follo Orientering på Facebook) eller sender en e-post til hh@systemsoft.no.


Det blir servert kake og saft etter treningen. I tillegg er det mulig at det blir en liten overraskelsepremie til de som møter opp.


Nordre Follo Orientering har trening i skogen hver onsdag fra Påske til november. Barn og voksne i alle aldere trener samtidig. Vi har vanligvis med barn ned i 7 års alder, de eldste som er med på treningene er over 70 år. Orientering er en flott familieaktivitet, der alle kan være med. Mer info om våre aktiviteter finnes på nettsiden: https://www.nfollo.no/
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.