Trening 07.09.2022

Postet av Håvard Agnalt Harstad den 5. Sep 2022

Sted: Siggerud idrettshall

Felles oppvarming for revene (de yngste) kl 18:00.

Start mellom 18:00 og 18:30.

Lenke for å laste ned kart: https://www.nfollo.no/storage/files?uid=1100207756&pfi=69496

Du trenger ikke laste ned og skrive ut kart selv. Vi tar med utskrifter til alle.

Oppfordrer alle til å ta med plastlommer til kartene hvis du har.

Løyper

NivåLengde
N11,4 km
N21,9 km
C2,1 km
B3,0 km
AK3,5 km
AL4,3 km


Beskrivelse av trening

Løype N1

Denne løypa er den enkleste løypa. Best egnet for de som har begynt med orientering i år. Løypa går langs tydelige ledelinjer.


Løype N2

Denne løypa er litt vanskeligere enn N1. De fleste strekk går langs tydelige ledelinjer, men på noen korte strekk må du bruke kompasskurs. På noen strekk er det markert en korridor. Da skal du holde deg mellom de tykke strekene. Underveis i korridoren vil du passere noen poster som ikke er på kartet, disse skal du stemple på. Når du kommer i mål kan du sjekke om du har funnet alle postene.

Løype C

Enda litt vanskeligere enn N2, men fortsatt i nærheten av tydelige ledelinjer. På noen strekk er det markert en korridor. Da skal du holde deg mellom de tykke strekene. Underveis i korridoren vil du passere noen poster som ikke er på kartet, disse skal du stemple på. Når du kommer i mål kan du sjekke om du har funnet alle postene.


Løype B

I denne løypa må du kunne orientere utenfor sti. Postene er plassert slik at det finnes oppfangende detaljer rett i nærheten. På noen strekk er det markert en korridor. Da skal du holde deg mellom de tykke strekene. Underveis i korridoren vil du passere noen poster som ikke er på kartet, disse skal du stemple på. Når du kommer i mål kan du sjekke om du har funnet alle postene.

Løype AK og Løype AL

I denne løypa må du beherske orientering utenfor sti og postdetaljene kan være relativt vanskelig. På en del strekk er det markert korridorer. Da skal du holde deg mellom de tykke strekene. Ved siden av korridoren står det en tekst for å vise hva du skal trene på i de ulike korridorene. I første korridor skal du holde høyden. I andre korridor skal du trene på grov kompasskurs. I tredje korridor skal du holde høyden. I fjerde korridor skal du trene på grov kompasskurs fram til en oppfangende detalj. I siste korridor skal du kun holde deg mellom de tykke strekene. Underveis i korridoren vil du passere noen poster som ikke er på kartet, disse skal du stemple på. Når du kommer i mål kan du sjekke om du har funnet alle postene.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.