Trening 28.04.2021

Postet av Håvard Agnalt Harstad den 25. Apr 2021

Sted: Nygårdskrysset / Gamle kongevei
Dato: 28.04.2021
Start: 18:00-18:30

Postene blir tatt inn søndag 02.05.2021 kl 16:00.

Lenke til kart for utskrift (for de som ønsker egne kart): https://www.nfollo.no/storage/files?uid=1100207756&pfi=57484

Lenke for å laste opp GPS-spor: https://www.livelox.com/Events/Show/61683/Treningsl-p-uke-17

Koronatiltak

Ved utøvelse av aktiviteten SKAL myndighetenes pålegg om smittevern overholdes. Utøvere skal ikke berøre postskjermene. Reise til og fra treningen må også utføres iht råd fra helsemyndighetene.

Treningen er åpen for alle aldersgrupper. Oppfordrer til å unngå oppsamling av folk i målområdet før og etter trening. Henstiller om å komme, løpe og å reise rett hjem igjen. Husk at det er mulig å løpe treningsløpet som egentrening helt fram til søndag.

Beskrivelse

På denne treningen skal vi øve på finorientering. Underveis i løype er det strekninger med korridororientering i detaljerte områder. 

Det er satt ut poster underveis i korridorene som ikke står på kartet. Dersom du klarer å holde deg i korridoren vil du finne postene. I korridorene skal du ha full kontroll og trene på finorientering. Du skal orientere deg fra detalj til detalj og ha full kontroll hele tiden. Dersom det er nødvendig for å ha kontroll er det helt greit å gå. Dersom du mister kontrollen skal du stoppe opp og forsøke å få terrenget til å stemme med kartet slik at du får tilbake kontrollen. 

Løypene inneholder også strekk med enkel orientering slik at du får slappet av litt i hodet mellom korridorene. Her kan du slippe litt opp på konsentrasjonen og får lov til å løpe litt fortere, men når du kommer til neste korridor er det ned med tempo og opp med konsentrasjonen igjen.

Løyper

NivåLengde
N2,0 km
C2,6 km
B3,3 km
AK3,5 km
AL4,7 km

Registrering av oppmøte på treningen

Vi ønsker å føre statistikk over oppmøte på treningen: Hvis du gjennomført trening som egentrening, send en e-post til hh@systemsoft.no om hvilken trening du har gjennomført og hvilken løype du løp. Denne treningen teller med i rekruttkarusellen og ungdomskarusellen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.