Trening 14.04.2021

Postet av Håvard Agnalt Harstad den 10. Apr 2021

Sted: Slåbråtan barnehage
Dato: 14.04.2021
Start: 18:00-18:30

Postene blir tatt in søndag 18.04.2021 kl 16:00

Lenke til kart for utskrift (for de som ønsker egne kart): https://www.nfollo.no/storage/files?uid=1100207756&pfi=56851

Lenke for å laste opp GPS-spor: https://www.livelox.com/Events/Show/60829/Treningsl-p-uke-15

Koronatiltak

Ved utøvelse av aktiviteten SKAL myndighetenes pålegg om smittevern overholdes. Utøvere skal ikke berøre postskjermene. Reise til og fra treningen må også utføres iht råd fra helsemyndighetene.

Treningen er kun åpen for de under 20 år. Dog er det lov å følge ditt eget barn rundt løypa, selv om du er over 20 år. Er du over 20 år må du gjennomføre denne trening som egentrening i løpet av den perioden som postene henger ute. Oppfordrer til å unngå oppsamling av folk i målområdet før og etter trening. Henstiller om å komme, løpe og å reise rett hjem igjen.

Beskrivelse

Tema for treningen er kompasskurs. Dersom du er usikker på hvordan du tar kompasskurs så se instruksjonsvideo her: http://aktivitetsbanken.no/orientering/ovelser/bruk-av-kompass/. Det som er viktig når du går på kompasskurs er å sikte langt frem, finn en detalj som du ser (tre, stubbe, maurtue, +++) så langt fram som mulig som er på den kursen du skal løpe. Finn deretter beste vei å løpe til denne detaljen, du trenger ikke å løpe i en rett strek til denne detaljen. Ta deretter ut en ny kurs fra denne detaljer og gjenta prosedyren til du har kommet til posten. 

Hvis du er usikker på kompasskurs så ta gjerne en gjennomgang med en av trenerne før start. 

I mange tilfeller er selve postdetaljene enkle, men hensikten er å forsøke å treffe rett på postdetaljen når du går kompasskurs. På kompasstrekkene har jeg fjernet deler av kartet, slik at du kun kan stole på kompasset. Dette gjelder ikke den korteste løypa. Jo lenge og vanskeligere løypa er jo mer av kartet er fjernet.

Det er postflagg med koder ute i skogen, ingen stemplingsenheter.

Løyper

NivåLengde
N1,5 km
C2,1 km
B3,0 km
AK3,2 km
AL4,3 km

Registrering av oppmøte på treningen

Vi ønsker å føre statistikk over oppmøte på treningen: Hvis du gjennomført trening som egentrening, send en e-post til hh@systemsoft.no om hvilken trening du har gjennomført og hvilken løype du løp. Denne treningen teller med i rekruttkarusellen og ungdomskarusellen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.