Trening #17 Tårnåsen

Postet av Håvard Agnalt Harstad den 10. Okt 2020

Sted: Tårnåsen skole
Kart: Tårnåsen

Dato: 14.10.2002
Start: 17:30-18:30

Sola går tidligere og tidligere ned, så i løpet av denne treningen kommer det trolig til å bli mørkt for alle. Hodelykt og refleksvest er obligatorisk for alle. Det holder med en enkel hodelykt, primært for å se kartet. De korteste løypene går i små skogsområder i boligområder. A og B-løypene har i tillegg en runde i starten i skogen, avslutningen går i samme terreng som de korteste løypene.

Siden postene ligger så nære bebyggelse kommer de til å bli satt ut og tatt inn igjen samme dag. Det er ikke mulig å løpe løypene på noe annet tidspunkt enn under treningen (men selvsagt mulig å løpe det som UsynligO senere hvis du ønsker).

Lenke til kart for utskrift: https://www.nfollo.no/storage/files?uid=1100207756&pfi=51498

Lenke til Livelox for å laste opp GPS-spor: https://www.livelox.com/Events/Show/55152/NFO-Trening-17

Løyper

NivåLengde
N2,0 km
C2,3 km
B3,3 km
AK3,2 km
AL4,2 km

Hodelykt

For disse treningene trenger enn ikke de dyreste eller beste hodelyktene. Her er et utvalg av lykter i ulike prisklasser. som anbefales:

  • Led Lenser H7.2: 479,- på XXL. Holder for å se kartet og ta seg fram i skogen nær bebyggelse. Er du langt inne i skogen gir denne litt lite lys.
  • Silva Trail Speed 4xt: 1999,- på XXL. Med denne lykta kan du bevege deg lenger vekk fra bebyggelsen og lenger inn i skogen. 
  • Mila Vega II: 4745,- på skistart.no. Bedre enn dette blir det ikke. Mange av de beste orienteringsløperne bruker denne. For våre treninger er det ikke nødvendig med en slik lykt.

Koronatiltak

Ved utøvelse av aktiviteten SKAL myndighetenes pålegg til smittevern overholdes. Utøverne skal ikke berøre postskjermene. Det gjennomføres derfor heller ingen felles oppvarming, ingen utveksling av veivalg og strekktider som medfører fysisk kontakt mellom mennesker. Reise til og fra trening må også utføres iht råd fra helsemyndighetene.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.