Trening #10 Slåbråtan barnehage

Postet av Håvard Agnalt Harstad den 15. Aug 2020

Pga koronasituasjonen lar vi postene fra den ordinære onsdagstreningen henge ute til søndag. Det er poster ute i terrenget, men ikke elektroniske stemplingsenheter. De som ønsker det kan derfor gjennomføre treningen når de selv måtte ønske fram til postene tas inn. I så fall må du skrive ut kartet selv ved å følge linken nedenfor. 

Dato: 19.08.2020
Start: 18:00-1830

Sted: Slåbråtan barnehage, Oppegård

Link for kart til utskrift: https://www.nfollo.no/storage/files?uid=1100207756&pfi=50133 

Beskrivelse av trening

De yngste kan en velge mellom om å løpe en vanlig løype eller å løpe flere kortere runder med varierende vanskelighetsgrad. Anbefaler å forsøke seg på rundene. Da kan en begynne med et enkel runde og deretter ta en vanskeligere runde. Kanskje du tørr å prøve deg på en kort runde på et kurvekart?

Tema for denne treningen for de med mer erfaring er kurveorientering. På deler av kartet er det fjernet en del detaljer (stier, vegitasjonsdetaljer, myrer og bekker). På andre deler av kartet er alle detaljene på kartet. Noen store stier er med også i de områdene med kurver slik at det skal være mulig å lese seg inn hvis en bommer. For de som ønsker å løpe AK eller AL på vanlig kart vil det også blir mulighet for det.

Runder

NavnNivåLengdeKarttype
N1N1,0 kmVanlig kart
C1C0,7 kmVanlig kart
C2C0,9 kmVanlig kart
C3C0,6 kmKurvekart
B1B1,3 kmKurvekart
B2B1,3 kmKurvekart
B3B1,0 kmKurvekart

Løyper 

NivåLengdeKarttype
N1,5 kmVanlig kart
C2,1 kmVanlig kart
AK2,9 kmKurvekart (eller vanlig kart)
AL4,3 kmKurvekart (eller vanlig kart)

Koronatiltak

Ved utøvelse av aktiviteten SKAL myndighetenes pålegg til smittevern overholdes. Utøverne skal ikke berøre postskjermene. Det gjennomføres derfor heller ingen felles oppvarming, ingen utveksling av veivalg og strekktider som medfører fysisk kontakt mellom mennesker. Reise til og fra trening må også utføres iht råd fra helsemyndighetene.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.