Trening #9 Myrvoll

Postet av Håvard Agnalt Harstad den 6. Jun 2020

Pga koronasituasjonen lar vi postene fra den ordinære onsdagstreningen henge ute til søndag. Det er poster ute i terrenget, men ikke elektroniske stemplingsenheter. De som ønsker det kan derfor gjennomføre treningen når de selv måtte ønske fram til postene tas inn. Skriv ut kartet selv ved å følge linken nedenfor.

Dato: 10.06
Start: 18:00-18:30

Sted: Myrvoll. Krysset Tverrveien / Kongeveien.

Link for kart til utskrift: https://www.nfollo.no/storage/files?uid=1100207756&pfi=49103 

Link til livelox for å laste opp GPS-spor: https://www.livelox.com/Events/Show/49948/NFO-trening-Trening-9 

Løyper

NivåLengdeAntall poster
N1.6 km (mulig å kutte løypa fra 7. post og rett i mål).10
C1.9 km12
B3.3 km18
AK3.5 km18
AL4.4 km23

Forbudte områder

Alle områder markert med lilla skravering er forbudt å løpe over og å løpe i kanten. Dette gjelder golfbanen og et hesteinngjerdingsområde. I tillegg er det forbudt å løpe i kanten av eller over jorder (markert med mørk gult med små sorte prikker på kartet). Det er også forbudt å løpe over hager etter private boliområder som er markert med olivengrønn farge.

Beskrivelse av trening N og C


Det er mange poster i løypa. Noen strekk er litt vanskeligere enn det dere er vant til, men fordi strekkene er så korte klarer dere det bra. Vær nøyaktig med å orientere kartet før du løper ut av en post.

Beskrivelse av trening B, AK og AL

Tema denne uken er postplukk med retningsforandring. Løypene har mange poster og hyppig retningsforandring. Dere må derfor være konsentrerte i de områdene det er mange poster. Spesielt viktig blir rutinene på postene. Det er viktig å vite hvilken retning du skal ha ut av posten før du løper inn i posten. Forsøk å ligge i forkant slik at du ikke stopper opp på posten.

Koronatiltak

Ved utøvelse av aktiviteten SKAL myndighetenes pålegg til smittevern overholdes. Utøverne skal ikke berøre postskjermene. Det gjennomføres derfor heller ingen felles oppvarming, ingen utveksling av veivalg og strekktider som medfører fysisk kontakt mellom mennesker. Reise til og fra trening må også utføres iht råd fra helsemyndighetene.

Dette er siste ordinære trening før sommeren. Men husk klubbmesterskapet neste uke!

Følg også med på vår Facebook-gruppe. Kanskje det dukker opp noen tips til orienteringsaktiviteter det er mulig å gjøre i sommer der. 

God orienteringssommer!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.