Trening #7 Ødegården

Postet av Håvard Agnalt Harstad den 25. Mai 2020

Denne uken er det sprintorientering med de nye touchfree postenhetene vi har kjøpt inn til klubben. Med disse postene kan vi stemple uten å berøre postene. Vi har en del touchfree brikker til utlån. De som har touchfreebrikker selv må ta de med.


Vi kommer til å sette ut postene rett før treningen og ta de inn igjen umiddelbart etterpå. Det er derfor ikke mulig å løpe disse løypene på noe annet tidspunkt enn på onsdag mellom klokken 18:00 og 19:00.

Sted: Ødegården Sofiemyr

Dato: 27.05
Start: Mellom 18:00-18:30

Beskrivelse av treningen

Tema for treningen er sprintorientering. De fleste strekkene er på gressplen eller gangvei, noen få poster er ute i skogen. Vanlige joggesko egner seg bedre enn orienteringssko.

Det vil være runder av varierende lengde, fra 0.4 km til 1.2 km. Alle bør klare å løpe flere runder. Totalt er det 15 runder, men forventer ikke at noen klarer alle. For de yngste er dette en fin trening i å løpe alene. For de med litt mer erfaring anbefaler jeg å løpe denne treningen som intervalltrening. Hver runde er et drag i konkurransetempo. Deretter kan en ta en pause før en løper en ny runde. Det er også mulig å løpe en runde som er innom alle poster på 2.3 km. 

Parkering

Parkering til ca 30 biler på to parkeringsplasser rett nord for samlingsplass, markert med P på karet. Les skiltene nøye, så langt jeg kan se er de andre parkeringsplassene forbeholdt beboere eller deres gjester. Hvis det er fullt her er det mulig å parkere på Sofiemyr stadion, ca 400 meter å gå.

Koronatiltak

Ved utøvelse av aktiviteten SKAL myndighetenes pålegg til smittevern overholdes. Utøverne skal ikke berøre postskjermene. Det gjennomføres derfor heller ingen felles oppvarming, ingen utveksling av veivalg og strekktider som medfører fysisk kontakt mellom mennesker. Reise til og fra trening må også utføres iht råd fra helsemyndighetene.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.