Nybegynnerkurs 2021

Grunnet Covid19 må ordinært nybegynnerkurs dessverre utsettes til høsten, men for dem som ønsker å prøve orientering nå i vår er det likevel følgende muligheter:

1)

Nordre Follo Orientering har poster i skogen, det er nye poster hver uke, og postene står ute flere dager. Fra vår hjemmeside er det mulig å selv laste ned og skrive ut kart og ta seg en tur med barn eller alene i skogen for å lete etter poster når det passer for en selv. N- løypene er de enkleste som alle kan klare og anbefales til barn som ikke har prøvd orientering før. Har man noe erfaring kan man prøve C-nivå. 

2)

Prøv Stolpejakten, Skautraver'n eller Usynlige Foll-o. 

Dersom det blir innstramninger eller lettelser i covid-restriksjoner kan det bli aktuelt med endringer. Oppdateringer vil gis på vår hjemmeside.

Ved spørsmål ta kontakt med Trond Møretrø på email: trond.moretro@nofima.no eller på tlf. 46698186

Mer info om høstens kurstilbud vil komme på hjemmesiden ca. 20 august.Kurs

Hvert år arrangerer vi introduksjonskurs for nybegynnere. Det blir gitt opplæring i bruk av kart og kompass gjennom praktiske øvelser på enkelt nivå.

Kontaktperson Trond Møretrø, trond.moretro@nofima.no, tlf. 466 98 186.

Nettbasert introduksjon

Coaching

Nordre Follo Orientering ønsker å bidra til at flest mulig kan få glede av å drive med orientering, uansett hvilket nivå du ønsker å være på. Vi hjelper deg derfor gjerne over de barrierene du har, og skreddersyr opplegg som passer deg.

Meld din interesse
Kursmateriell for voksne
Turorientering
Levert av IdrettenOnline