Meld din interesse

Lær orientering


Orientering er en fantastisk mosjonsform som man kan ha glede av langt opp i årene. Å gå eller løpe i terreng er bra for både kropp og sjel. Samtidig er orientering både en mental og intellektuell utfordring som gjør at de må være 100 % tilstede i det du gjør, og koble ut alle andre forstyrrende tanker.


Nordre Follo Orientering ønsker å bidra til at flest mulig kan få glede av å drive med orientering, uansett hvilket nivå du ønsker å være på. Vi hjelper deg derfor gjerne over de barrierene du har, og skreddersyr opplegg som passer deg.

Her finner du en nettbasert introduksjon til orientering som passer for helt nybegynnere og barn: Lenke

Her er en litt mer avansert innføring og massevis av lenket materiell for læring, inspirasjon og grøss: Lenke 

En fin måte å starte med orientering på, både for store og små er turorientering. Nordre Follo Orientering tilbyr Skautraver'n som er et flott og tradisjonsrikt opplegg.

Når du har funnet ut av kart og kompass og kan finne turorienteringsposter, så er veien kort til andre tilbud. UsynligO er en variant som mange synes er morsomt. Nordre Follo Orientering har et opplegg vi har kalt Usynlige Foll-O som er 19 løyper med ulik vanskelighetsgrad.

Når det også går bra, så kan du melde deg inne i klubben og delta på treningsløp og konkurranser. Medlemskapet i klubben er utrolig fordelaktig. Se bare her: Lenke

Enda mer morsomt er det om du får med deg flere. Det kan være familien, venner eller kollegaer på jobb. Vi kan finne et opplegg til dere og gi dere råd! Ta kontakt med skjemaet bak knappen "Meld din interesse" eller send en mail  til: morgenfrisk@ksol.no 

Levert avIdrettenOnline