Lurer du på noe? Ta kontakt?

Nordre Follo Orientering

Kartet viser Nordre Follo kommune, hvor klubben har de fleste kart, treninger og medlemmer. Klubben er imidlertid åpen for alle, uansett hvor du bor.

Nordre Follo Orientering er et selvstendig idrettslag tilsluttet Norges Idrettsforbund og Norges Orienteringsforbund som driver opplæring, mosjons- og konkurransevirksomhet innen orienteringsidrett.

Nordre Follo Orientering ble stiftet 6. februar 1996, opprinnelig under navnet Kolbotn og Skimt orienteringslag. Klubben endret navn til Nordre Follo Orientering 13. november 2019. Klubben har 150 medlemmer og flertallet av medlemmene bor i Oslo Syd, Nordre Follo eller tilstøtende kommuner.

Klubben ble først opprettet som en løperklubb av medlemmene i o-gruppene i Kolbotn IL og Skimt Ski og Orientering. Etter hvert overtok klubben de fleste av disse o-gruppenes aktiviteter, og fra 1. januar 2020 ble o-gruppene nedlagt og samarbeidet med Kolbotn IL og Skimt avsluttet. Fra dette tidspunktet har Nordre Follo Orientering vært et selvstendig idrettslag med egne medlemmer.