SISTE SJANSE!

Postet av Tor Lahlum den 1. Sep 2022

Morgenfrisk 2022 nærmer seg finale, og løp #9 fra 2. til 12. september er siste sjanse til å høste poeng! Særlig du som ikke har deltatt før i år, må gripe sjansen til å få deg en god startposisjon i finalen 1. oktober! Løp #9 går fra Siggerud hvor det er lagt ut tre løyper: C, A-mellom og A-lang. Løypene går i variert og til dels lettløpt terreng og er 2,7 km, 4 km og 5,7 km. Lett adkomst med parkering ved Siggerud-hallen.

Kart med løyper og mer informasjon om Morgenfrisk #9 finner du her: Eventor - Arrangementsinformasjon: Morgenfrisk #9 ukens løype 2.-12. september (orientering.no). Du finner der også sammenlagtresultatet etter 8 løp.

Finalen 1. oktober går som i fjor fra NMBU med kombinasjon av park og skog. Det blir omvendt jaktstart som i fjor, og fritt valgt løype. Algoritmen som benyttes til å beregne starttider er hemmelig, men er laget slik at alle startende skal ha lik mulighet til å vinne. Det er mulig å løpe finalen uten å ha løpt noen tidligere løp, men da blir det betydelig vanskeligere å vinne.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.