Trening/Follokarusell onsdag 2. juni

Postet av Tor Lahlum den 31. Mai 2021

Onsdag 2 juni kl 1800 blir det trening kombinert med Follokarusellen på Hebekk, parkering ved Hebekk skole. Se link for  oversiktskart for å komme til samlingsplass, ca 10 min å gå. NB! Gå til samlingsplass (2 sirkler inni hverandre på kart) først for å bli påmeldt og få brikke og kart før du går til start. Se link for vei til samlingsplass: Parkering-Alle poster (orientering.no)

På denne treningen løper vi årets første løp i Follokarusellen. Det blir bare vår klubb som løper onsdag kveld, de andre klubbene løper andre dager.

Forskjellen fra vanlig trening er at det blir tidtaking med Touch-free system, og at det etter hvert blir en resultatliste når vi har fått resultatene inn fra de andre klubbene. Nivået på løyper er tilsvarende som på trening. Man kan løpe sammen eller med følge om man vil, som på en vanlig trening.

Touch-free brikker lånes ut. De som har egen touch-fre- brikke bes ta den med.

Hvis du vet hvilken klasse du skal løpe i så kan du registrere deg på følgende link: EMIT Selftiming (hvis du ikke har brikke så legger vi inn brikkenummer ved oppmøte). Ellers påmelding/registrering på samlingsplass.

Se ellers informasjon om arrangementet:

Eventor - Event information: Foll-o-karusellen NFO (orientering.no)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.