Trening #6 Siggerud (20.05-24.05)

Postet av Håvard Agnalt Harstad den 16. Mai 2020

Pga koronasituasjonen lar vi postene fra den ordinære onsdagstreningen henge ute til søndag. Det er poster ute i terrenget, men ikke elektroniske stemplingsenheter. De som ønsker det kan derfor gjennomføre treningen når de selv måtte ønske mellom startdato og sluttdato. Skriv ut kartet selv ved å følge linken nedenfor. 

Startdato: 20.05
Sluttdato: 24.05

Sted: Siggerud gård barnehage

Link til kart for utskrift: https://www.nfollo.no/storage/files?uid=1100207756&pfi=48682 

Lenke til livelox for å laste opp GPS-spor: https://www.livelox.com/Events/Show/48638/NFO-Trening-6 

Løyper

NivåLengde
N11.3 km
N21.9 km
C2.2 km
B3.0 km
AK3.2 km
AL4.6 km

Beskrivelse N1, N2 og C

Tre ulike lengder med økende vanskelighetsgrad. Alle løypene har mange poster, så her gjelder det å være konsentrert hele veien. Alle løypene har korte kompasstrekk til oppfangende detaljer. Her gjelder det å være nøyaktig og sikte fram i skogen.

Beskrivelse B, AK og AL

Tema for treningen er langstrekk. Forsøk å ligge i forkant, dvs. forsøk å se på langstrekkene underveis i løpet før du faktisk kommer til dem. Begynn baklengs på hvert strek, dvs. forsøk å finne ut fra hvilken vinkel det er best å angripe posten fra. Finn også siste sikre detalj som du skal bruke på vei inn til posten. Finn deretter hvordan du kommer deg raskest og tryggest til siste sikre. 

Registrering av oppmøte på treningen

Vi ønsker å føre statistikk over oppmøte på treningen: Etter gjennomført trening, send en e-post til hh@systemsoft.no om hvilken trening du har gjennomført og hvilken løype du løp. Denne treningen teller med i rekruttkarusellen og ungdomskarusellen.

Koronatiltak

Ved utøvelse av aktiviteten SKAL myndighetenes pålegg til smittevern overholdes. Utøverne skal ikke berøre postskjermene. Det gjennomføres derfor heller ingen felles oppvarming, ingen utveksling av veivalg og strekktider som medfører fysisk kontakt mellom mennesker. Reise til og fra trening må også utføres iht råd fra helsemyndighetene.


1 Kommentar

Kommentarer

  • Kolbjørn Megard

    Veldig morsomme løyper. Viktig å lese høydekurver inn mot flere av posten. Jeg løp A-kort i dag og var lit sløv, og det straffet seg. Takk til løypelegger for smarte postplasseringer! 👍

    20 mai 2020

Logg inn for å skrive en kommentar.