Webside for Foll-O-karusellen

Foll-O-karusellen

Premieutdeling 2018

Foll-O-karusell i 2020 er ikke endelig planlagt, men det er foreslått at det blir 3 løp som arrangeres før sommeren av Måren, Ås og Nordre Follo. Det er videre foreslått at løpene går på torsdager slik at de ikke erstatter treningsløpene på onsdager, slik som har vært vanlig tidligere. Det vil bety flere løpsmuligheter i 2020. Datoene som er foreslått er:

  1. To 28/5: Nordre Follo, Siggerud, Sprint m. variasjoner
  2. To 4/6: ?
  3. To 11/4: ?

Foll-O-karusellen er et kompakte arrangementer med start på eller nær samlingsplass og løyper tilpasset alle nivå og aldere,  +/- 10 - 110 år. Nybegynnere kan starte uten rangering i den korteste løypa. Hvert løp teller hver for seg. Det gis poeng beregnet ut fra tid etter vinner og de to beste av tre løp teller sammenlagt. Foll-O-karusellen har påmelding ved frammøte og valgfri starttid.


Historie

Foll-o-karusellen startet opp 26. april 1972 fra Ekornrud ved sørenden av Kolbotnvannet. Alle o-løpere som har vokst opp i Follo har deltatt utallige ganger. Foll-O-karusellen er vårt nærmeste arrangement utenfor egen klubb og passer ekstra bra for de yngste som har lært seg de mest grunnleggende o-ferdighetene. For alle andre erstatter Foll-O-karusellen treningsløpet som treningstilbud på onsdager.

Levert av IdrettenOnline