Stolpejakta

Stolpejakta går ut på å finne stolper i nærmiljøet som er avmerket på et kart. Stolpene er av tre og er ca 1 meter høye, og det finnes flere kart og områder å velge mellom. Du velger selv hvor mange stolper du ønsker å finne og registrere. I første omgang noterer du bokstavkoden som står på stolpene og registrerer disse på nettet etter at du har logget deg inn. Har du smarttelefon, kan du bruke denne til å skanne QR-koden som du også finner på stolpen.

Stolpejakta.no

De fleste stolpene kan besøkes med sykkel, barnevogn eller rullestol og er ikke vanskelige å finne. Kart med stolper inntegnet og informasjon om oppleggene, vil være å få tak i på sentrale steder innenfor de ulike områdene. Se under de enkelte områder for detaljerte beskrivelser. I tillegg kan kartene lastes ned fra hjemmesiden

Stolpejakta er et gratis tilbud. Hver stolpe som blir registrert gir deltageren et lodd som blir med i trekningen av premier når sesongen er over en gang på senhøsten. Hvert område har en arrangør som er ansvarlig for stolpejakta innenfor sitt område. Kontaktinformasjon til de enkelte arrangører finnes under områdene.

Levert av IdrettenOnline