Trening #18 Bøleråsen

Postet av Håvard Agnalt Harstad den 19. Okt 2020

Sted: Bøleråsen (Parkeringsplassen øverst og innerst på Bøleråsen)
Dato: 21.10.2020

Start: 17:30-18:30

Postene blir tatt inn søndag 25.10.2020.

Sola går tidligere og tidligere ned, så i løpet av denne treningen kommer det trolig til å bli mørkt. Hodelykt er obligatorisk for alle. Dette er siste trening før vi går over til vintertid, så fra neste uke blir det start fra 18:00 og mørkt under hele treningen.

Beskrivelse

Denne uken skal vi ut i den mørke skogen, men det blir korte runder, så aldri langt unna samlingsplass på de enkleste løypene. Løyper på alle nivåer (N, C, B og A). Fra 600 meter til 1800 meter per runde. Tar du utfordringen og prøver deg på en runde som er litt vanskeligere enn det du pleier? Hvis du kommer tidlig kanskje du ønsker å forsøke deg på en litt vanskeligere runde mens det er skumring og løpe en enklere runde når det er mørkt.

For de som ønsker å løpe en lang sammenhengende A-løype, er det en løype med kartbytte på 4,3 km med 16 poster. Mulig å kutte løype underveis for de som ønsker det.

Lenke til kart for utskrift: https://www.nfollo.no/storage/files?uid=1100207756&pfi=51695

Koronatiltak

Ved utøvelse av aktiviteten SKAL myndighetenes pålegg til smittevern overholdes. Utøverne skal ikke berøre postskjermene. Det gjennomføres derfor heller ingen felles oppvarming, ingen utveksling av veivalg og strekktider som medfører fysisk kontakt mellom mennesker. Reise til og fra trening må også utføres iht råd fra helsemyndighetene.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.