Nordre Follo Orientering

Nordre Follo Orientering

Verdens orienteringsdag 13.05.2020 (lukket lokalt arrangement for klubbens medlemmer)

Postet av Nordre Follo Orientering den 10. Mai 2020

Globalt er verdens orienteringsdag 2020 avlyst pga Korona-viruset. Men siden det i Norge nå er åpnet opp for arrangementer opp til 50 personer velger vi å ha et lukket lokalt arrangement for klubbens medlemmer onsdag 13.05.2020 fra Østre Greverud gård.

For å ikke ha for mange på samlingsplass samtidig så anmoder vi rever og de som følger dem til å komme kl 18.00 og resten kl 18.30. De som har familiemedlemmer i begge gruppene kan komme kl 1800. Ingen forhåndspåmelding. 

Følgende løyper er tilgjengelig:

NivåLengde
N/C1.7 km
B2.9 km
AK3.2 km
AL4.7 km

Vi har lagt ut alle løypene her: https://www.nfollo.no/storage/files?uid=1100207756&pfi=48518 i tilfellet noen ønsker å skrive ut løypene på egenhånd for å redusere smitterisiko. Klubben stiller med ferdig utskrevne kart for de som ønsker der. Ta med plastmappe hvis du har. 

N/C-løype er en temaløype, med både korridororientering og linjeorientering underveis. De andre løypene er vanlig konkurranseløyper. Dersom du ønsker å trene på å få kartet i startøyeblikket kan du få det. Løp den løypa du selv ønsker, ingen klasseinndelinger.

I skogen er det kun postflagg, ingen stemplingsenheter. Hold minimum 1 meter avstand til personer du ikke bor sammen med, også i skogen. Ikke stopp opp ved postene. Dersom du må tenke deg litt om, gå et par meter vekk fra posten først. 

Vi kommer til å sørge for at det til enhver tid er færre enn 50 personer på samlingsplass. Hvis vi blir flere må de som har kommet i mål reise hjem og de som ikke har startet enda løpe ut i skogen. Det er viktig at vi overholder de regler som gjelder. Trond Møretrø er formelt ansvarlig for arrangementet og registrere hvem som er til stede. 

Ellers fra O-forbundet: Personer som har symptomer på luftveisinfeksjon skal ikke delta (heller ikke ved milde symptomer). Dette gjelder også personer som er i karantene eller isolasjon. Personer i risikogruppe anbefales på generelt grunnlag å ikke delta i arrangementer.

Med utgangspunkt i dette så vil poster i B og A løyper stå ute onsdag til søndag, så de også kan løpes av dem som ikke kan/vil komme onsdag.

Dette er et lukket lokalt arrangement for alle klubbens medlemmer.

Vi gleder oss til å se dere igjen!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline