Nordre Follo Orientering

Nordre Follo Orientering

NYHET! SELVBETJENT O-LØP

Postet av Nordre Follo Orientering den 23. Jul 2019

Kan det arrangeres o-løp uten noen funksjonærer? Vi gjør et forsøk på dette 3. august. Sjette løp i Morgenfrisk i Follo blir nemlig til "Autofrisk i Follo"! 

Selv om løpet offisielt har start mellom kl. 10:00 og 11:30 lørdag 3. august, er det fullt mulig å løpe med tidtaking mellom fredag 2. august kl. 20:00 og søndag 4. august kl. 16:00, men NB! Meld deg på i Eventor innen midnatt 1. august slik at nok kart kan trykkes opp!

Og for en gangs skyld: Les innbydelsen nøye. Det vil lønne seg ;-)


0 Kommentar

STERKE PRESTASJONER I SOMMERLØPENE I NORD-ØSTERDAL

Postet av Nordre Follo Orientering den 8. Jul 2019

Familien Niklasson benytter ferien til å teste form og relevant terreng i Nord-Østerdal før Hovedløpet på Tynset i begynnelsen av august. Alva (16) og Nils (14) er helt klart i favorittskiktet i Hovedløpet etter sterke prestasjoner i Røros, på Os og i Dalsbygda.

Hovedløpet er uoffisielt norgesmesterskap i orientering for ungdom, der man konkurrerer i langdistanseorientering, sprintorientering og stafett. I tillegg til Alva og Nils Niklasson, deltar Hanna og Emilie Rehn fra Kolbotn og Skimt. 

På langdistansen 3. august må de takle krevende isgropterreng på Ripan. Ripan er en geologisk formasjon fra siste istid, for ca 10 000 år siden, da en innsjø ble dannet av en isbre som dekket området. Se kartutsnitt nedenfor. 

Ellers blir det sprint i Tynset sentrum og stafett fra Nytrømoen Idrettsanlegg.

Det mektige Tron-fjellet ved Tynset:

Ripan ligger mellom Tynset og Tron-fjellet.

Isbreen la igjen et veldig spesielt terreng som ungdommen må bryne seg på 3. august.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline