Nordre Follo Orientering

Nordre Follo Orientering

400 har til nå deltatt i Morgenfrisk i Follo

Postet av Nordre Follo Orientering den 30. Jun 2019

I løpet av våren har vi arrangert prolog og fem løp i den nye løpsserien Morgenfrisk i Follo. Løpserien er et mosjonstilbud for dem som ønsker seg kortreist orientering. Løpene er lagt på lørdager der det ikke er andre orienteringstilbud i Follo og omegn samme helg. Arrangementene skal være enkle og uformelle, men hvor kvalitet på kart, terreng og løyper ikke skal stå tilbake for større løp. Nybegynnere, klubbløse og comebackere er spesielt velkomne, så løperbrikker, kompass, lommer til postbeskrivelser og langsyntbriller blir lånt ut gratis. Kart og løyper legges for øvrig ut på Eventor slik at uerfarne kan forberede seg hjemme før løpet.

Til nå har ca 10 % av deltakerne vært helt ferske orienterere. I tilegg har vi tiltrukket oss ganske mange som er klubbmedlemmer, men som sjelden deltar i ordinære løp. Det er vanskelig å anslå et eksakt antall, men at disse også utgjør ca. 10 % er ganske sannsynlig.

Litt overraskende er det at nesten halvparten av de som har deltatt så langt kommer utenfra Follo og omegn, hovedsakelig da fra Oslo Nord, Vest og Øst, men også eksempler på mer langveisfarende som tilfeldigvis er i Oslo.

Det blir 5 nye Morgenfriskløp til høsten, hvorav to er tidlig i august, to er i slutten av septemeber og ett i begynnelsen av oktober. 

Selv om dette er enkle arrangementer, som greit kan arrangeres av to til tre frivillige, så er det bra om vi får flere involvert. Til nå har Jon Færden, Bjørnar Gammelsæter, Marit Vågsnes og min sønn Sindre bidratt til sette ut og ta inn poster. Sindre, Ingrid Lome-Hagman og min bror, Jon, har i tillegg hjulpet til i sekretariatet.

Lørdag 3. august trenger jeg imidlertid at noen tar mer totalansvaret for Morgenfrisk #6. Jeg kan bistå, men er på ferie i Fredrikstad den uka, og vil helst unngå å kjøre opp og ned. Jeg kan eventuelt bidra til at alt klargjøres mellom 22. og 26. juli. 

3. august er det kun Hovedløp og ingen andre tilbud. Regner derfor med 60 - 70 deltakere. Planen er å ha løpet på Ingierstrand med bademuligheter, - kanskje i samme terreng som klubbmesterskapet. 

Meld fra til undertegnede hvis du tar utfordringen og arrangerer Morgenfrisk #6!


Tor Lahlum

tor@lahlum.no
0 Kommentar

TRØSTELØYPE

Postet av Nordre Follo Orientering den 26. Jun 2019

De som ikke er på O-festivalen eller har reist på ferie, kan benytte anledningen til å prøve Morgenfrisk-løypene, som nå ligger ute frem til tirsdag 2. juli. Kartene finner du her: http://kolbotn-skimt-ol.idrettenonline.no/storage/files?uid=1100207756&pfi=42422

Dersom du vil løpe med tidtaking, er det bare å møte opp mellom kl. 10:00 og 11:30 på lørdag 29. juni: https://eventor.orientering.no/Events/Show/11467


0 Kommentar

KLUBBMESTERSKAPET 2019

Postet av Nordre Follo Orientering den 11. Jun 2019

 

 

K L U B B M E S T E R S K A P

Vi inviterer alle klubbens medlemmer og rekrutter og deres familier til klubbmesterskap ved Sandbukta

 

 

Sandbukta ligger mellom Bestemorstranda og Ingierstrand. Det er muligheter for en dukkert i fjorden. Ta gjerne med campingstol! Etter løpet, ca. kl. 19:30 – 21.00 blir det servering (pizza, brus, kaffe og kake) og premieutdeling. Det blir premier til alle.

 

Tid:

 

Onsdag 19. juni 2019 kl.  kl. 17.30.

Sted:

Sandbukta.

Parkering:

Ca. 200 m sør for Sandbukta.

Kart:

Hvitebjørn, utgitt 2011, målestokk 1:10000, ekv 5 m.

Start:

Første start kl. 18:00, start og mål er ved samlingsplass.

Løyper:

Løyper og klasseinndeling tilpasses de påmeldte. Det vil bli løyper for både etablerte o-løpere (A og C nivå) og nybegynnere, og det blir også et aktivitetstilbud i form av poster rundt samlingsplass for de minste barna.

Deltakelsen er gratis, men vi må av hensyn til løyper og matinnkjøp ha påmelding innen søndag 16.  juni til anne.marit.farden@gmail.com eller på sms 905 89 876.

Oppgi navn og klassen du vanligvis løper i, eller bare alder for nybegynnere. Dersom noen vil delta bare på løpet eller bare på samlingen, må dette oppgis.

Ta med EKT brikke hvis du har (men det er ikke nødvendig å oppgi brikkenummer ved påmelding). Vi har EKT-brikker og kompass til utlån til de som ikke har.

Løypelegger er Dag Amundsen og løpsleder Sissel Olaisen

Velkommen!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline