NYE POSTER I SKOGEN

Postet av Nordre Follo orientering (Nordre Follo) den 24. Apr 2021

Vi fortsetter med tilleggstreninger som erstatning for helgeløpene som dessverre ikke kan arrangeres enda. Denne gangen har Jon Færden lagt løyper fra Paddetjern i et lettløpt og naturskjønt terreng. Det tilbys både nybegynnerløyper og løyper for de erfarne. Mer informasjon og kart-filer for utskrift finner du her: Eventor - Arrangementsinformasjon: Tilleggstrening uke 16/17 (orientering.no)  ENDA EN UKENS LØYPE

Postet av Nordre Follo orientering (Nordre Follo) den 16. Apr 2021

Vi håper alle nå finner en måte å komme i gang med o-sesongen på, og vi fortsetter derfor å tilby to opplegg hver uke slik at alle kan være "fit for fight" så fort vi får noen lettelser og kan samles på o-løp igjen. Utgangspunkt for løypene på Tilleggstrening uke 15/16 er Ingierstrand. Det er løyper med ulike vanskelighetsgrader der N og C er letter løyper, mens AK og AL er for de mer erfarne.

Kart finner du på Eventor her:
Eventor - Arrangementsinformasjon: Tilleggstrening uke 15/16 (orientering.no) 

Dersom du ikke har skriver, så kan du benytte ferdigtrykte kart som ligger på start (der trekanten er). Registrer da en reservasjon av kartet på denne siden så du og andre slipper at det er tomt for kart: Reserver kart (nfollo.no) 

Vi oppfordrer alle til å legg ut gps-spor eller studere andres gps-spor slik at vi kan lære av hverandre:
Livelox - Aktivitet: Tilleggstrening uke 15/16