VÅREN ER I ANMARSJ

Postet av Nordre Follo orientering (Nordre Follo) den 28. Feb 2021

Med 11 varmegrader og sol er det lett å få vårfornemmelser, men hvordan er det egentlig i skogen nå? For å finne ut dette ble Usynlige Foll-o fra Siggerud testet (Lenke til Usynlige Foll-o). Konklusjonen er at det er litt tidlig hvis man ønsker å løpe. Bortsett fra noen stier og enkelte områder som vist på bildet, var det fortsatt mye is og snø. Piggsko er derfor sterkt anbefalt, og man bør tenke på turen mer som styrketrening enn fartslek. Men uansett var det en fint å komme seg ut i skogen en tur!
Årsmøte Nordre Follo Orientering

Postet av Nordre Follo orientering (Nordre Follo) den 8. Feb 2021

Innkalling til årsmøte 2021 i Nordre Follo Orientering

Det innkalles herved til årsmøte onsdag 17.mars 2021 kl. 19.00 i Langhus speiderhus, Bølerveien 6, hvis mulig i henhold til korona situasjonen, ellers digitalt. Informasjon om digital gjennomføring vil skje senest 5.mars. Ved digitalt møte må alle som ønsker å delta sende inn navn og epostadresse til Erlend Rehn, erlendr4@online.no, senest en uke før årsmøtet, altså 10.mars.

Forslag til saker fra medlemmene som ønskes behandlet på årsmøtet må være styret v/leder Sissel Olaisen i hende senest fredag 26.februar 2021.

Fullstendig saksliste med dokumenter vil være tilgjengelig for medlemmene en uke før møtet, se www.nfollo.no. Ved digitalt møte, vil dokumentene bli sendt påmeldte på epost.


Vel møtt!


08.02.2021  for styret  Sissel Olaisen solai@online.no