Nordre Follo Orientering

Nordre Follo Orientering

SPENNENDE OG FARTSFYLT HELG I HAUGESUNDS GATER

Postet av Nordre Follo Orientering den 28. Sep 2020

Hei! 

Jeg var i helgen i Haugesund for å løpe NM-sprint. Vi reiste ned på fredag morgen og tok det første flyet. Etter å ha sjekket inn på hotellet, dro vi raskt til karanteneområdet for NM-sprint. Vi startet løpet ute på en øy og løp over enn bro inn mot sentrum. Terrenget var vanlig by/bolig-terreng blandet med ny og gammel bebyggelse. O-teknisk var det ikke veldig krevende, men man kunne gå på noen tabber om man ikke holdt tunga rett i munnen. Vi var begge fornøyde med vår gjennomførelse av sprinten.

Dagen etter var det duket for NM i knockout-sprint, en spennende, hurtig og ny konkurranseform. Vi startet dagen med å løpe prolog. Bare de 30 beste kom videre, og som vanlig i sprint var det små marginer som avgjorde. Isabel kom akkurat ikke videre og jeg gjorde det så vidt. Jeg måtte begynne å forberede meg til semifinale med runners Choice. Ved starten til semifinalen fikk jeg 20 sekunder til å se på de forskjellige gaflingene og velge den beste. Jeg synes det var litt dårlig tid, da jeg ikke rakk å studere alle gaflingene. Jeg startet i heat 3, litt snufsete på startstreken, men karret meg inn til en 9.plass i heatet mitt. Ganske fornøyd, men veldig sliten.

På søndagen var det klart for NM sprint stafett! Isabel og jeg stilte lag sammen med Asker Skiklubb. Fellesstarten gikk kl.10 i finvær fra rådhusplassen i Haugesund. Jeg løp 1.etappe og klarte å henge bra med og vekslet 2:30 bak tet. Jeg sendte ut Sander Arntzen fra Asker som gjennomførte en solid etappe. Han vekslet med Simen Aure Skogedal som igjen vekslet med Isabel ut på ankeretappen. Til slutt endte vi på 38.plass.

Så kom høydepunktet med turen: På hjemturen måtte vi bestille taxi pga. busstreik. Vi trodde vi bestilte en vanlig taxi, men vi ble hentet av en VIP-taxi! Det var massasjestoler, trådløs lading og diverse ekstra luksus, så vi koste oss masse!

Hilsen Hanna og Isabel

 


0 Kommentar

Morgenfrisk i Follo #9

Postet av Nordre Follo Orientering den 24. Sep 2020

Høstferien står for døren, men det er likevel muligheter for å løpe orientering. På søndag arrangeres Morgenfrisk i Follo #9 med Olav Johannessen som løypelegger. Løpet går på Grønliåsen, men med utgangspunkt fra Bjørndal på østsiden av åsen. Mer informasjon og påmelding finner du her: https://eventor.orientering.no/Events/Show/12651 

Med to løp igjen i Morgenfrisk-serien i 2020, er det fortsatt mulig å rykke oppover på rankingen. Rankingen finner du her: https://eventor.orientering.no/Standings/View/Series/610 


0 Kommentar

NORGESCUP OG NM-HELG I FANA

Postet av Nordre Follo Orientering den 20. Sep 2020

Hei! Vi er nå kommet vel hjem etter en fartsfylt og moro Norgescup og NM-helg i Fana, et lite stykke utenfor Bergen. Vi har løpt Norgescup i veldig spennende og vått terreng. Terrenget var en spennende blanding av våte myrer, tette kratt, beitemark og delvis ganske fin og åpen skog, med andre ord bød det på det meste! Dagen etter var det duket for NM-junior stafett og vi sto opp veldig tidlig. Hanna la ut på førsteetappen før hun vekslet med Celine, også løp Isabel den lengste og tyngste etappen. Terrenget var kupert, men vi hadde alle en fin opplevelse i skogen og stolte over at klubben stilte lag!

Hilsen Isabel, Celine og Hanna0 Kommentar

TAKK FOR INNSATSEN!

Postet av Nordre Follo Orientering den 14. Sep 2020

Søndag arrangerte vi vårt første kretsløp som Nordre Follo Orientering. I år fikk vi æren av å arrangere Trimtex-cup-finalen som jaktstart basert på Mårens løp dagen før. Trimtex-cup er en løpsserie med 10 løp for ungdom mellom 13 og 16, og finalen ble et spennede oppgjør i flott Follo-terreng, - prikkfritt arrangert!

Spesielt i år var begrensningen på 200 deltakere, som gjorde at vi faktisk måtte arrangere to løp på samme dag! Det betydde en lang dag for funksjonærene og en del uvante problemstillinger, men med felles innsats gikk det likevel bra. Takk til alle som bidro!

Neste år har vi også søkt om å få arrangere et 2-dagers med Måren i september med jaktstart på søndag. Sannsynligvis vil vi da bytte dager, slik at vi arrangerer på lørdag og Måren på søndag. I utgangspunktet tenker vi at vårt løp kan gå fra Granerud skytebane, der vi snart har et helt oppdatert kart ferdig. Det er selvfølgelig å håpe at Korona-situasjonen da er en annen, og at vi kan arrangere på normal måte. Dersom du har lyst til å bidra på det arrangementet, så er det bare å ta kontakt med klubbens arrangementsansvarlige, Tor Lahlum.0 Kommentar

SIGGERUD NESTE HELG

Postet av Nordre Follo Orientering den 6. Sep 2020

Vårt årlige kretsarrangement går søndag 13. september. På grunn av Korona-restriksjoner blir dette et vesentlig enklere arrangement enn vanlig. Det betyr at det er fritt frem også for klubbmedlemmer i Nordre Follo Orientering å utnytte muligheten til å løpe i nærmiljøet. Arrangementet er delt i to, og du finner mer informasjon og innbydelser i Eventor. Frist for påmelding er tirsdag 8. september.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline