Nordre Follo Orientering

Nordre Follo Orientering

SISTE SJANSE TIL Å AVANSERE PÅ RANKINGEN I USYNLIGE FOLL-O

Postet av Nordre Follo Orientering den 30. Apr 2020

NYHET: Poengsummen fra Usynlige Foll-O dividert på 5 vil telle med som ett løp i løpsserien Morgenfrisk i Follo! Morgenfrisk i Follo består av 10 løp hvor av de 6 beste teller. Resultatet fra Usynlige Follo vil altså i tillegg telle som et løp i serien. 

Tidsfristen for å løpe løyper i Usynlige Foll-O går ut 1. mai kl. 20:00!!!

Her finner du informasjon og kart: https://www.nfollo.no/p/21768/usynlige-foll-o 

Her kan du lese mer om Morgenfrisk i Follo: https://www.nfollo.no/p/40189/morgenfrisk-i-follo

Morgenfrisk i Follo går foreløpig også som UsynligO, men med mulighet for å få godkjent resultat basert på gps-spor. Vi håper imidlertid alle at Korona-situasjonen snart kan tillate o-løp med poster og stempling, så sant vi holder avstand, desinfiserer, vasker og er generelt forsiktige.0 Kommentar

UP FOR GRABS

Postet av Nordre Follo Orientering den 6. Apr 2020

Usynlige Foll-O er nå lagt opp som en løpsserie der hele 19 løyper inngår i serien. Resultatene per 4. april ligger ute på Eventor med strekktider og det hele. Sammenlagt per 4. april ser det slik ut: https://eventor.orientering.no/Standings/View/Series/621

Det er imidlertid gode muligheter for å avansere! Endelige resultater vil først bli tatt ut etter 1. mai kl. 20:00. Per nå er løypeleggerne som har vært ivrigst og topper lista med 1. plass til Tor og 3. plass til Håvard. Celine ligger på en flott 7. plass men kan ved å løpe en løype til sannsynligvis passere Håvard.

Hele 96 løpere har deltatt med tidtaking så langt, men en del har nok opplevd tekniske problemer. UsynligO-appen er imidlertid under stadig utvikling, men det aller viktigste er å huske å gå til innstillinger og sette stedstjenester til alltid på for UsynligO under personverninnstillinger! Du finner også noen tekniske tips her: https://usynligo.no/help

For å se løyperesultater per 4. april, kan du gå til Eventor og velge kategori «Alle løp (inkludert nær- och klubbløp)». Da finner du alle løypene på dato 4. april. Som du vil se, så er det mange løyper det er relativt lett å kapre poeng i. Poenggivning er som følger: vinner poeng øker med løypelengde fra 1000 på de korteste til 1400 på ultradistanse. Det trekkes 5 poeng per prosentpoeng du er bak vinner. Hvis du har brukt mer enn dobbelt så lang tid som vinner, får du 500 poeng mindre enn vinner. Hvis du ikke fullfører, får du trukket 100 poeng i tillegg.

Her finner du alle løyper og gps-spor fra tidligere løpere.

https://www.nfollo.no/p/21768/usynlige-foll-o

Morgenfrisk i Follo vil så lenge det er restriksjoner på arrangementer, bli arrangert som UsynligO. Det er derfor lurt å trene litt nå i påsken. Morgenfrisk i Follo #1 og #2 åpner lørdag 25. april kl. 08:00. 

Lykke til, og god tur!


0 Kommentar

200 NYE KONVOLUTTER PRODUSERT

Postet av Nordre Follo Orientering den 5. Apr 2020

Jon Færden sorterer kart til 200 nye Skautraver-konvolutter slik at det skal bli nok til alle i påsken.
Det er allerede solgt ca 750 konvolutter mot 716 i hele fjor. Vi er stadig ute og fyller opp hos de mest populære salgsstedene. Her får du tak i konvoluttene: https://www.nfollo.no/home/index.rails?pid=22714

Det er hittil registrert 500 nettklippere sammenliknet med 362 som er rekorden fra 2017. Dette bekrefter at mange blir mer digitale i disse Korona-tider. Vi ser at mange tidligere års deltakere er kommet tilbake, men også mange nye navn. Det er hyggelig! Hyggelig er det også å få mange meldinger om at Skautraver’n er en flott aktivitet i disse tider.


Solveig demonstrerer her hvordan man raskt og effektivt noterer postkoden med mobilen. så er det bare å gå hjem og registrere kodene på nettsiden turorientering.no!


0 Kommentar

MORGENFRISK + USYNLIGO = SANT

Postet av Nordre Follo Orientering den 4. Apr 2020

På grunn av Korona-krisen er det viktig å holde avstand og ikke ta på alt mulig. Det blir da vanskelig å arrangere o-løp på vanlig måte. Men det finnes alternativer. UsynligO, som er en app som kan gi signal når du er på post, har for eksempel blitt populært. For å få arrangert de to første løpene i Morgenfrisk-serien, vil vi gjøre et forsøk på å arrangere dem som UsynligO. Arrangementene vil gå over en måned fra 11. april til 10. mai. Vi oppfordrer alle til å forberede seg ved å teste Usynlige Foll-O. Det er faktisk ganske mange som har fått det til å fungere, og appen blir bare bedre og bedre. Mer informasjon vil komme på Eventor og på hjemmesiden til Morgenfrisk i Follo.
0 Kommentar

STOLPEJAKTA 2020 ER I GANG

Postet av Nordre Follo Orientering den 4. Apr 2020

110 stolper i Nordre Follo vil kunne jaktes på i løpet av sesongen fram til 1. november. Per 4. april er 4 områder åpnet og 2 til følger om få dager. Kart over Kolbotn, Greverud, Ski Vest og Ski Øst kan nå lastes ned fra appen STOLPEJAKTA. Kart over Siggerud og Vevelstad blir å finne om kort tid. 

Du finner også digital kart på nett her ved å opprette bruker og logge inn. 

Stolpejakta-brosjyren vil komme litt senere.0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline