Nordre Follo Orientering

Nordre Follo Orientering

OM HVORFOR O-LØPERE ER TYNNE

Postet av Nordre Follo Orientering den 11. Okt 2020

Åtte NFO-løpere deltok i åretes våteste løp: Lillomarka Nord/Sør. Vi har spurt en av dem, hvordan det gikk. Anna Lina Toverud, som begynte med orientering i vår, løp Åpen mix mosjon 10k og ble nummer 9 av 39 startende:

Jo, det gikk for så vidt ganske bra. Jeg har lagt inn løpet mitt på Livelox, så kan alle se hvor jeg tok noen litt dårlige valg. Er nok den eneste som valgte å ta stien sørøstover til post 3, for eksempel. Valgte veldig trygge ruter i redsel for å løpe for langt og løpe meg bort - særlig siden det var så glatt, vått og kaldt, og da ble det noen omveier. Men bortsett fra da jeg kom ut på grusveien igjen etter post 5, gikk det nokså greit ellers. Etter post 5 ble jeg plutselig litt retningsforvirret og løp frem og tilbake på veien der før jeg fant ut av det. Vet ikke helt hva jeg tenkte, men tror jeg kan ha snudd kartet eller løypa og tenkt at jeg skulle nordover mot det som er post 4 og som da var utenfor kartbretten min. Og så så jeg ikke den stien inn til venstre etter skrenten opp til post 11, så jeg løp helt til topps. Der hang jeg vel litt på to andre som også løp slik. Begynte å bli litt sliten i hodet, men følte meg fremdeles pigg i beina og da kostet det for så vidt mindre å løpe helt opp enn å tenke på alternativer selv. Men planen min i dag var å ikke løpe fortere enn at jeg alltid hadde god kartkontakt, og bortsett da fra en liten glipp etter post 5, hadde jeg god kontroll i dag. Og jeg rakk akkurat mål før det begynte å hølje ned, og jeg holdt varmen. Og jeg var ganske tom på slutten. Hadde med meg en gel, og kan hende hadde jeg tjent litt på å få i meg litt mer energi underveis, men vanskelig å finne en passende anledning. Jeg hadde med meg eget drikkebelte, men så ingen andre som hadde det, og da tenkte jeg at det ikke er så vanlig i o-sporten så jeg la det igjen på samlingsplassen - ikke rart o-løpere blir tynne!


0 Kommentar

BLI MED PÅ TUR PÅ SØNDAG!

Postet av Nordre Follo Orientering den 6. Okt 2020

Nordre Follo Orientering er medarrangør på et tur- og aktivitetstilbud med utgangspunkt fra fra Dagbo dagsenter og Hebekkskogen barnehage. De andre som bidrar til arrangementet er Ski IL Idrettsskolen, Ski historielag, SKIMT hopp, LA21 forumet i Nordre Follo og Nordby-speiderne.


Aktiviteter:

 • Natursti: (10 spørsmål til barn / voksne) fra Dagbo dagsenter til Stuene.
 • SKI IL Idrettsskolen vil ha bål og aktiviteter for barn på "Sletta" nær radiostasjonen på Hebekk
 • Nordre Follo Orientering – microorientering v/radiostasjonen
 • Ved Stuene:
  • Skimt - prøvehoppbakke
  • Ski historielag viser en steinsamling
  • LA21-forumet har informasjon om miljøet og fyrer opp bål
  • Nordby-speiderne  har kafé kl.11-15

NB!! Start turen hjemmefra - la bilen om mulig stå. 

 Arrangementet er gratis og miljøfokusert.

Vel møtt i skogen til hele familien søndag 11. oktober.0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline